Månedens unge spiller: Conor Gallagher

Chelsea-talentet Conor Gallagher ble kåret til månedens unge spiller i Championship for august. 19-åringen står med tre mål og én assist på sesongens første 7 kamper.

MÅNEDENS SPILLER: Conor Gallagher har gjort sine saker bra i Championship så langt, og ble kåret til månedens unge spiller for August. FOTO: Charlton Athletic

Conor Gallagher er for tiden på utlån i London-klubben Charlton, og har imponert stort i sesongstarten. 19-åringen ble utkåret som månedens unge spiller for August på Englands nest øverste nivå.

- Jeg er glad for å ha vunnet denne prisen. Det har vært en fantastisk første måned i Charlton og jeg kunne ikke ha drømt om mer, forteller Gallagher til BBC.

Gallagher var nervøs før oppholdet i Charlton, men sier at Chelsea har forberedt han godt før utlånet. - Jeg hadde som mål om å komme inn på laget og etter første kamp økte selvtilliten.

Gallagher høster lovord fra Charlton-sjef Lee Boywer som hyller arbeidsmoralen til Gallagher, og beskriver han som en all-round midtbanespiller. Chelsea-fansen får nå assosiasjoner til Mason Mount, som har fått muligheten under Frank Lampard denne sesongen.

Conor Gallagher er Chelsea-fan og Frank Lampard ble selvsagt det store forbilde. Han har vært i klubben i 14 år allerede. Kanskje får Gallagher muligheten å spille for sitt store idol neste sesong.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.