Klopp: - Uavgjort mot Chelsea vil være et bra resultat

Jürgen Klopp vil ikke være misfornøyd om Liverpool tar med seg 1 poeng fra Stamford Bridge søndag kveld. 

Foto: liverpoolfc.com

Jürgen Klopp påstår at et uavgjort-resultat mot Chelsea vil være et bra resultat for Liverpool og at deres statistikk borte mot topplag ikke er så dårlig som mange mener. 

- Det (uavgjort borte mot topplag red.anm) er gode resultater. Du må være sikker på at du holder deg inne i kampen, sa Klopp. 

- Av de bortekampene sist år (United, Arsenal og Chelsea) burde vi ha vunnet den ene - mot Arsenal, med tanke på sjansene vi skapte. Da hadde det vært nok med de andre resultatene, men vi kan ikke endre noe. 

- Du kan ikke alltid gå for seieren for ligaen er så sterk at hvis du åpner opp med 20 minutter igjen gir du det andre laget en sjanse. Noen ganger når du går for å vinne, kommer du til å tape. Det gir ikke mening. Du må være solid og fornuftig. Gjør de riktige tingene på de riktige øyeblikkene. 

- Er uavgjort et bra resultat borte mot topplag? Det vil det alltid være, men det vil være en periode i kampen der det gir mening for oss å gå for seieren. Jeg tror ikke vi har vært i en kamp der det har vært 1-1 og sluttet å angripe. 

- Vi tar ikke ballen med oss til cornerflagget, men vi tar ikke helt av den andre veien heller, forklarte Klopp. 

Chelsea møter Liverpool søndag 17:30. Kampen ser du på TV2 Sport Premium. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.