Lampard: - Vi var det beste laget

Frank Lampard mener Chelsea hadde fortjent poeng mot Liverpool, men han innrømmer at små feil avgjør toppkamper og det er ikke tilfeldig. 

Frank Lampard var fornøyd med måten Chelsea spilte på mot Liverpool, men innrømmer at slike kamper blir avgjort på detaljer og at Chelsea nå må gjør de gode prestasjonene om til poeng. 

- Jeg er fornøyd med måten vi spilte på ja - spesielt i andre omgang, men vi må innrømme at detaljer avgjør kamper. Firmino får stå helt fri i feltet på 2-0-målet. Slikt kan ikke skje, sa Lampard. 

- Men jeg må si at måten vi spilte på i andre omgang er noenlunde der vi vil være. Endring av spillet, energien og mentaliteten. Det er ikke lett etter 2-0 på pause. Du kan gå ut i andre omgang å ende opp med å tape mer, men vi viste vilje. 

- Jeg sa til gutta i pausen at vi var inne i denne kampen. Det var øyeblikk i første omgang, VAR-øyeblikket for eksempel. Luften går ut av spillerne og fansen. Tammy bommet en stor sjanse. Det er ikke lett å komme tilbake etter det. Det handlet om mentaliteten vi viste i andre omgang. Den var fantastisk, skrøt Lampard.

- Jeg godtar ikke andre omgangen mot Sheffield United, men jeg godtar definitivt andre omgangen i dag, men nå må det gjøres om til poeng. Spiller vi som vi gjorde i dag hver helg kommer vi til å få poeng. 

Lampard fikk spørsmål om at Chelsea ikke har vunnet ennå på hjemmebane er en bekymring. 

- Ja, det er en bekymring. Vi ville ikke tape på hjemmebane, men mot Liverpool kan du tape. Forskjellen på oss å Liverpool er hvor stabile de er. Vi har vist at vi kan konkurrere med de i kamper. 

N'Golo Kante kom inn i laget og viste nok en gang hvor utrolig viktig han er for laget. 

- Vi er ikke overrasket over Kante lenger, som ikke er helt rettferdig for han. Han gjorde det i Istanbul og gjorde det i dag. Målet hans var fantastisk og han spilte bra. 

Fikayo Tomori viste igjen hvor god han er for alderen sin og hadde en bra kamp. Lampard var meget fornøyd med midtstopperen. 

- Å gå opp mot Salah på den måten og forsvare seg mot han på den måten. Alt han gjorde i dag - jeg mener det var klasse. Alonso gjorde det også bra da han erstattet Emerson. Det er ikke lett å bli kastet inn i en slik kamp. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.