- Jeg er veldig glad for at de har endret mening om meg

Jorginho er godt fornøyd med at fansen har begynt å varme opp til italieneren etter en god start på sesongen for den ballspillende midtbanespilleren.

Foto: skysports.com

Jorginho hadde det tøft med Chelsea-fansen en periode forrige sesong, men har sakte men sikkert begynt å vinne dem tilbake etter å ha levert jevnt over gode prestasjoner under Frank Lampard. Det var mange som trodde at Jorginho bare kunne spiller under Maurizio Sarri og hans "Sarriball", men italieneren har vist at han er kapabel til mer enn det.

- Det gjorde meg litt trist, fordi jeg visste jeg kunne gjøre mer enn jeg viste, men i mitt hodet må jeg bare jobbe hardt for å vinne fansens støtte tilbake, forteller Jorginho.

- Jeg er veldig glad for at supporterne våre har endret mening om meg. Jeg jobbet mye og hardt, og sa aldri noe om det. Jeg er takknemlig for det jeg lærte av Sarri, men nå er det en ypperlig mulighet for meg å vise at jeg ikke er her kun på grunn av treneren.

Forrige sesong ble Jorginho møtt med skamfull buing av flere hjemmesupportere, men det har nå blitt erstattet med applaus og oppmuntrende rop. Frank Lampard skryter av Jorginhos lederegenskaper og forteller om italienerens vinnerinstinkt.

- Jorginhos personlighet gjør ham til en god leder, og hva som skjedde i fjor er ikke viktig for meg. Det jeg ser er en Jorginho som har stått fram som en leder både på og utenfor banen helt fra begynnelsen av førsesongen, forteller Lampard.

- Han ønsker alltid å vinne, og det ønsker vel alle, men det er måten han viser det på som gjør ham spesiell.

Jorginho scoret Chelseas første mål fra straffemerket mot Brighton da Chelsea tok en solid 2-0-seier og holdt nullen for første gang denne sesongen. Nå venter Lille i Frankrike på onsdag i Mesterligaens andre runde i gruppespillet. Chelsea må revansjere seg etter nederlaget mot Valencia i første runde.

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.