Lampard:- Har presset på oss

Frank Lampard legger ikke skjul på at Chelsea nå har ekstra press på seg etter tapet mot Valencia i første kamp. 

Chelsea hadde muligheten til å få en meget fin start i Champions League da de møtte et Valencia-lag i trøbbel hjemme på Stamford Bridge i første kamp, men det endte med et skuffende 1-0-tap. 

Nå har de blå reist til Frankrike for å møte Lille og Lampard gjemmer seg ikke bort fra faktumet at det nå er en del press på Chelsea. 

- Valencia var ikke den verste kampen for oss. Vi spilte OK og burde vunnet kampen, men det var en hard lekse for oss. Du kan ikke skrue av i et sekund i denne turneringen. Da taper du. 

- Det blir bare verre når du spiller bortekamper i Europa og Lille har mange trusler i angrep. Det er fire kamper etter denne, men når vi sitter her med null poeng etter den første kampen er det klart det er en kamp vi må være veldig klar for. 

- Spillerne er veldig klar over det faktumet. Vi kan forhåpentligvis ta med oss selvtilliten fra de to siste seierne våre og stole på at vi kan spille slik vi kan - for da vinner vi. 

Chelsea - Lille ser du på Viasport 2 eller Viaplay 21:00 i kveld. Kamprapport og reaksjoner får du her på chelsea.no utover kvelden. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.