Lampard: - Glad for å slå tilbake

Frank Lampard er fornøyd med at laget har hatt en god måned etter at de gikk inn i sist landslagspause med skuffende resultater bak seg. 

Chelsea vant den siste kampen før landslagspausen borte mot Southampton og klatret opp til femte plass på tabellen - 1 poeng bak Arsenal og 2 poeng bak Manchester City, mens de nå ligger tre poeng foran Tottenham og fem poeng foran Manchester United. 

Det er betydelig bedre lesning for Chelsea-supporterne kontra sist landslagspause da det siste resultatet før pausen var 2-2 mot Sheffield United hjemme på Stamford Bridge og en mer dyster tabell med blå øyne. 

En god måned

Frank Lampard var veldig fornøyd med at laget har slått tilbake etter de skuffende resultatene som kom i august. 

- Jeg er veldig fornøyd. Det har vært en god måned siden sist landslagspause. Vi var skuffet etter kampen mot Sheffield United før sist landslagspause, men vi har nå hatt flere gode prestasjoner og resultater på rad. 

- Nå må vi bare holde den tanken til vi returnerer fra denne landslagspausen for jeg vil fortsette sånn, smilte Lampard. 

Lampard hadde dog litt kritikk å dele ut også når det kommer til kampen mot Southampton, der han ikke var fornøyd med starten på kampen, men mener at kvalitet fra enkeltspillere dro laget ut av det. 

- Vi var kliniske i første omgang, for det var ikke den beste omgangen fra oss. Noen ganger så må du lene deg på kvaliteten til enkeltspillere. Tammy sin avslutning var topp klasse og Mason sin også. 

- Jeg tror vi kan være bedre. Noen ganger går vi tilbake med ballen til keeper og er litt trege. Vi må holde høyt tempo og kontroll på ballen, så vi ikke inviterer farligheter fra motstanderen, selv om det ikke var for mange av de øyeblikkene i dag, forklarte Lampard. 

- Du må være påskrudd når du spiller bortekamper, men du må også vise personlighet i vanskelige perioder i kampen og det gjorde vi. 

Stolte på Tammy før sesongen

Det ble også snakk om Tammy Abraham igjen, som nå har scoret åtte mål i Premier League, noe som gjør han til delt toppscorer med Sergio Agüero. 

- Når spiller er i god form, skjer gode ting for dem. Det kommer av hvordan Tammy har taklet situasjonen fra sommeren til nå - tidligere i sesongen når folk tvilte på ham. Han har jobbet hardt bak kulissene for å komme seg til denne gode formen, sa Chelsea-sjefen. 

- Jeg stolte på Tammy fra starten av sesongen. Jeg følte det var tid for han til å returnere til Chelsea. Han har også konkurranse av Oli Giroud, en verdensmester, og Michy Batshuayi, som er en klassespiss. Han har gjort krav på spissposisjonen, men han må fortsette på samme måte for å beholde den. 

Banens beste spiller?

Willian ble kåret til banens beste spiller av Premier League og det er en avgjørelse Frank Lampard var helt enig i. 

- Willian sto frem i dag, uten tvil. Hvis vi vil vise vingene hva vi ønsker fra dem viser vi dem videoen av hans arbeidsmoral i dag, og hans kvalitet og rykk med ball i beina. 

- I de siste fire-fem kampene har han vært vår beste spiller. Det er en fin ting å si når du har spillere som er eksempler for de andre unge guttene rundt han på banen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.