Rob Green hyller Callum Hudson-Odoi

Tidligere Chelsea-keeper Rob Green er full av lovvord om hans tidligere lagkamerat Callum Hudson-Odoi.

HYLLES: Callum Hudson-Odoi er spådd til å bli en meget stor fotballspiller. FOTO: Sky Sports

Rob Green letter på sløret i på radiokanalen BBC Radio 5 Live, hvor han snakker om Callum Hudson-Odoi. Overgangsrykter og sportslige prestasjoner gjorde at omverdenen la merke til den lynraske 18-åringen.

Som kjent ble vingen jaktet på av Bayern Munchen, og ville nok fortsatt vært aktuell for en overgang hadde det ikke vært for at Frank Lampard er manager.

Callum Hudson-Odoi fikk muligheter forrige sesong, men Maurizio Sarri hadde en foretrukken ellever av de mer rutinerte spillerne. En del av supporterne lurte på hvorfor unggutten ikke fikk spille mer. Det var de ikke alene om.

Rob Green forteller at garderoben var forbløffet over at Hudson-Odoi ikke spilte mer: - Vi satt i garderoben og spurte oss selv, hvorfor spiller han ikke mer?

- Callum kunne gå på treningsfeltet og sende noen av verdens beste forsvarere rett i pølseboden. Det endte ofte opp med at vi stod der og applauderte det han gjorde, forteller Green.

Robert Green mener også Callum Hudson-Odoi er på et nivå høyere sammenlignet med de andre talentene i Chelseas startellever.

- Han er en selvsikker gutt. Veldig fornøyd med å spille fotball. Når han går utpå banen vil han prøve på ting, og han vil prøve på det høyeste nivået, forteller Green.

Callum Hudson-Odoi signerte nylig 5 års-kontrakt. Rob Green forteller at han tror vingen blir så lenge han vil, og at han kanskje vil prøve større ting etter det. La oss håpe at Hudson-Odoi blir den store spilleren han er spådd til å bli, og at han blir i Chelsea i lang tid.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.