Lampard: - Kan like godt kaste mynt i straffesituasjoner

Frank Lampard er ikke imponert over måten VAR blir brukt på i Premier League.

Det var mot slutten av kampen mot Watford at Chelsea fikk nok en VAR-avgjørelse mot seg, da Gerard Deulofeu, i kontakt med Jorginho, la seg innenfor boksen. 

Han spratt opp og løp febrilsk bort til dommer Anthony Taylor. Fem minutter etterpå hadde Mike Dean i VAR-rommet bestemt seg for at det skulle være straffespark. 

Frank Lampard kunne fortelle at han var på et managermøte i uken der det ble fortalt at avgjørelser ikke skulle bli omgjort om de ikke var helt klare og åpenbare. Dermed var han ikke imponert over avgjørelsen. 

- Sist uke så vi en klar endring i at straffespark-avgjørelser av dommeren på banen ble omgjort. 

- Jeg var på et manager-møte i uken der vi snakket mye om det. Den klare konsensusen fra managere, dommerne og forbundet var at avgjørelser ikke skulle bli omgjort hvis de ikke var helt klare og åpenbare, og at VAR garantert så noe som dommeren ikke så, forklarte Lampard. 

- Dette var ikke en sånn situasjon. Ikke i nærheten. Det tok lang tid og jeg ble mer og mer bekymret. Jeg er sjokkert etter å ha vært på det møtet i uken for å så få den avgjørelsen i dag. 

- Hvis vi skal begynne å ta avgjørelser basert på en eller annen dommer en annen plass synes det var litt mer straffe enn dommeren på banen, er vi på vei mot et farlig sted. 

- Du kan like godt kaste en mynt hver uke til hvilke avgjørelser du kan få eller få mot deg, avsluttet Chelsea-sjefen.  

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.