Ny seier for Chelsea da Abraham og Pulisic scoret igjen

Chelsea tok en ny seier i den siste kampen før landslagspausen. 

Chelseas lag: Kepa; James, Zouma, Tomori, Emerson; Kante, Kovacic - Mount; Pulisic, Abraham, Willian. 

Benk: Caballero, Azpilicueta, Christensen, Gilmour, Hudson-Odoi, Batshuayi, Giroud. 

Direkte tekstoppdatering fra kampen (reprise) 

'1 Chelsea går rett i strupen på Crystal Palace. Pulisic dribler og dribler, men kommer seg ikke til skudd. Overlater til Mount - hans skudd blir blokkert. Kovacic spiller så en ball inn i feltet igjen i håp på det beste, men den klareres også ut igjen. James gjør et forsøk på å legge inn, men det ender mer i et skudd som Guaita slår ut til corner. 

'3 Chelsea får ingenting ut av hjørnesparket. 

'5 En svært energisk start fra Chelsea har allerede roet seg og kampbildet er som forventet nå. Chelsea med mye ball, men Crystal Palace forsvarer seg bra. 

'7 Ny corner til Chelsea. Dårlig slått. 

'10 Frispark til Chelsea i innleggsposisjon. Mason Mount gjenvinner ballen, men blir tatt. Frisparket blir det ikke noe som helst utav. Veldig svake dødballer så langt av de blå. 

'12 STOR MULIGHET FOR CHELSEA! Willian setter på turboen i full fart etter å ha vunnet ballen. Han finner Pulisic med en herlig ball foran amerikaneren, som gjør at han kan fortsette i samme fart. Pulisic stopper opp og sender Joel Ward ned på rumpa, drar av en til mann, men kommer for nære Guaita og sisteskansen gjør seg stor nok til å redde. Bra angrep!

'13 Frispark til Chelsea på rundt 28 meter. Reece James blir tatt i det han demper ballen. Blir Willian som skal prøve seg. 

'15 Nære på! Har en god skru, men går en liten meter utenfor. Greit forsøk det. 

'16 Joel Ward med foten inn i magen på Abraham. Mike Dean dømmer frispark, men holder fortsatt kortene i lommen. Abraham ligger nede litt, men klarer seg. 

'17 Corner til Chelsea. Hardt slått inn foran mål, som gjør at det blir noenlunde farlig. Blir dog klarert. 

'19 Gult kort: Willian. Mount ender opp med ballen i returrommet. Mister den og Ayew spurter fremover på en kontring - Willian stopper den kynisk og pådrar seg kampens første gule kort. Palace beviser hvor farlig de kan være på kontringer. Advarsel til de blå, som står veldig høyt i banen. 

'22 Gult kort: Wilfried Zaha. Zaha mister ballen til Willian. Palace-stjernen kakker brasilianeren på leggen og lager nok et frispark til Chelsea.

'24 Frisparket tar Emerson, men bør legge inn fra den posisjonen. Skyter i stedet og forsøket er altfor dårlig. 

'26 Crystal Palace fremme på en visitt i Chelseas banehalvdel. Tomori satt under press, men løser det fint. Palace vinner ballen igjen av Pulisic, men en feilpasning setter en stopper for angrepet. 

*Frank Lampard har allerede sendt ut en del spillere på oppvarming. Ser ut som det er nesten hele benken som er ute å beveger på seg. 

'27 Pulisic er enorm på små flater inne i boksen. Leker med Palace-spillerne, men finner aldri åpningen for skuddet. Legger den ut i returrommet der N'Golo Kante står. Hans skudd går også i et Palace-bein. Mount ender opp med den tredje klareringen - han får frispark like utenfor 16-meteren. 

'28 Bør kanskje prøve eg med et hardt skudd via bakken her, Mount. Veldig nært hold. 

'29 Skyter høyt. Går rett i et Palace-hode. Svakt forsøk. 

'31 Reece James feller Zaha. Mike Dean dømmer fordel, men bestemmer seg plutselig heller for frispark. Innleggposisjon. Skrur den hardt inn, men går utenfor. 

'32 Gult kort: Emerson. Munnbruk. 

'33 Gult kort: Mateo Kovacic. Feller Townsend i starten av en kontring 

'37 Inne i en periode med lite sjanser nå. Mye frispark og stopp i spillet. En stund siden vi har sett en sjanse. 

'39 Chelsea presser høyt i banen, men klarer ikke gjenvinne ballen like effektiv som de ønsker. Palace gode på å spille seg ut og legger seg også bakpå når det trengs. 

*Minner en del om 1-0-seieren mot Newcastle på Stamford Bridge for noen uker siden dette. Veldig bra forsvarssarbeid fra gjestene, men farlige på kontringer når de får sjansen.  

'41 Frispark til Chelsea. Innleggsposisjon. Igjen er det helt ufarlig. 

'42 Corner til Chelsea. Nummer fire for denne kampen. Klarert på enkleste vis. 

'44 Crystal Palace bytte: Joel Ward ut. Martin Kelly inn. 

'45 Mike Dean legger altså til fire minutter. Ingen som har peiling på hvorfor. 

'45+4 ER DET MULIG? Mount finner Reece James på kanten. Han skyter ballen inn foran mål. Abraham får foten på den, men Guaita redder. Willian ender opp med klareringen og der bør han sette den opp i nettet, men skuddet er for lavt og Cahill kan legge seg ned å blokkere. Der fikk Chelsea sjansen til å score på et fantastisk tidspunkt. 

'45+4 PAUSE: Chelsea - Crystal Palace 0-0. Chelsea gikk rett i strupen på Crystal Palace med en svært energisk start. Det tok slutt ganske tidlig og etterhvert utviklet det seg til et mer rolig oppgjør, der Chelsea har dominert ballinnhavet, med noen farlige kontringer i mot av Roy Hodgsons menn.  Pulisic fikk en god mulighet tidlig i kampen da han driblet seg gjennom Palace-forsvaret på lekkert vis, før han kom for nære Guaita og sisteskansen reddet. Den største sjansen kom like før pause, da Willians skudd fra rundt fem meter ble blokkert av Gary Cahill. Chelsea har hatt fire cornere og en haug med frispark, men har ikke klart å skape sjanser fra noen av de. Gule kort for Emerson og Mateo Kovacic allerede nå er ikke gunstig mot et giftig kontringslag som Crystal Palace. 

-----------------------------------------

'46 Andre omgang er i gang!

'49 Kampen fortsetter i samme spor. Chelsea høyt i banen med ballen i laget. Ingen sjanser så langt. 

'50 Frank Lampard ser litt skeptisk ut på sidelinjen. Tenker nok allerede på mulige bytter. Tammy Abraham har ikke klart å involvere seg i denne kampen så langt. Emerson har ikke imponert. Mount med skade i midtuken - kanskje Hudson-Odoi kan være en erstatter for han? Venter nok uansett ti minutter til før endringene kommer. 

'52 MÅL: Chelsea - Crystal Palace 1-0. Tammy Abraham! Har ikke involvert seg i denne kampen så langt, som sagt - det er bare å takke undertegnede for den jinxen. Willian serverer spissen med en perfekt gjennombruddspasning og han er akkurat ikke i offside. Abraham setter den sikkert til side for Guaita. Hans tiende ligamål for sesongen!

'55 Crystal Palace med presset nå etter Chelsea-scoringen. De blå som forsvarer seg nå. 

'58 Wow! Pulisisc drar av flere spillere, før han løsner skuddet mot motsatt hjørnet av løperetningen. Guaita slår den over mål. Flott redning. Strålende forsøk av amerikaneren, som har vært god i dag. 

'60 Nå holder Chelsea presset oppe - etter beskjed fra Lampard og publikum. 

'63 Wilfried Zaha skaper trøbbel for Reece James nå. Backen er på etterskudd to ganger. Kurt Zouma rydder til slutt opp, med en viktig klarering i boksen. Chelsea litt tilbake i banen igjen nå. Gjestene har definitivt mye å komme med!

'65 Grusomt utspark av Kepa. Townsend plukker opp ballen og legger inn, men Zaha sin heading er svak. Palace-fansen har ikke mistet håpet og bortefansen lar seg høre etter noen fine angrep av de hvitkledde. 

'67 Pulisic prøver seg igjen. Har lyst på et mål, men denne gangen er forsøket ikke spesielt bra. Mount ville ha ballen og burde nok fått den der. Pulisic unnskylder seg til lagkameraten. 

'68 Dette bølger voldsomt fram og tilbake nå. Blir overrasket om vi har sett det siste målet her. 

'69 Crystal Palace bytte: James McArthur ut. Jeffrey Schlupp inn. 

'70 Frispark til Crystal Palace i en fin innleggsposisjon. Tomkins står helt alene i feltet, men stanger den utenfor. Det forferdelige forsvarsspillet på dødballer fortsetter for Lampards menn. Heldige der. 

'72 Zouma stanger hodet i Ayew sitt og ligger nede med hodeskade. Palace spiller videre en god stund, før Mike Dean endelig innser han må blåse. Oppe å går igjen, men er nok litt ør i hodet etter den der. 

'73 Chelsea bytte: Tammy Abraham ut. Michy Batshuayi inn. 

'75 Emerson med et innlegg-skudd, hvis det er et ord. Guaita slår den ut til nok en corner for Chelsea. Nok en gang ender det i ingenting, men Chelsea beholder ballen. 

'79 MÅL: Chelsea - Crystal Palace 2-0. Christian Pulisic! Lang ball fra Kovacic til Pulisic, som finner Batshuayi. Hans avslutning går via Cahill og mot Guaita, men Pulisic kaster seg frem med hodet først og setter den i nettet. 

'81 Chelsea bytte: Christian Pulisic ut. Callum Hudson-Odoi inn. 

'82 Crystal Palace bytte: Cheikhou Kouyate ut. James McCarthy inn. 

'83 Frispark til Chelsea, men samler seg ikke til innlegg. Kort pasning. 

'85 James McCarthy står for Crystal Palace sitt første skudd på mål. Kepa holder den i fast grep. 

'87 Chelsea bytte: Mason Mount ut. Billy Gilmour inn.

'88 Hudson-Odoi setter fart fra egen halvdel. Skyter til slutt selv, men går et godt stykke utenfor. 

'90 Fire minutter lagt til. 

'90+1 Strålende av Kurt Zouma da han takler Wilfried Zaha i full fart fremover. Der stopper han en mulig redusering!

'90+3 Frispark til Chelsea. James Mccarthy med knottene inn i Kovacic. Stygt. 

'90+3 Gult kort: James McCarthy. 

'90+4 Willian tar frisparket. Like over. 

'90+4 SLUTT: Chelsea - Crystal Palace 2-0. Chelsea startet friskt og gikk rett til angrep på Crystal Palace. Det tok dog slutt ganske tidlig og etterhvert utviklet det seg til et mer rolig oppgjør. Pulisic og Willian sto for de to største sjansene i første omgangen og Chelsea burde ledet da lagene gikk inn i garderobene. Syv minutter ut i andre omgang kom scoringen. Willian serverte Tammy Abraham med en perfekt ball og spissen gjorde ingen feil alene med Guaita. Det ble spennende og nervøst frem til 80 minutter da Pulisic avgjorde oppgjøret med et fryktløst hodestøt. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.