Lampard: - Vi fortjente litt flaks

Frank Lampard mener Chelsea har gjort seg til fortjent til noe av de flaksen de hadde med seg mot Valencia.

Chelsea fikk med seg et ekstremt viktig poeng borte mot Valencia, noe som gjør at de nå er videre fra gruppen sin så lenge de slår Lille - det klart svakeste laget i gruppen - på hjemmebane. 

Frank Lampard måtte si seg delvis fornøyd med resultatet etter en spinnvill kamp i Spania. 

- Jeg er forsåvidt fornøyd. Vi kom her for å vinne kampen, selvsagt, men vi respekterer motstanden og denne turneringen. Det var en veldig tøff kamp for oss, men uavgjort gjør at det nå er i våre hender. Det var mye positivt og negativt i den kampen, men at det er i våre hender er det positive, oppsummerte Lampard. 

- Jeg vil ikke si jeg føler meg heldig, svarte han på et spørsmål om nettopp det.

- Begge lag hadde store sjanser. Vi hadde en i det første minuttet og mange andre i første omgang - det hadde de også, men kanskje deres sjanser var mer klare sjanser enn våre.

- Det har ikke vært mange ganger denne sesongen der jeg har følt at vi ikke fortjente det vi fikk eller mer enn det vi fikk, men i dag slapp vi unna litt siden de bommet mange store sjanser. Den eneste kampen som kommer i nærheten av det tidligere er kampen mot Leicester, men i alle andre har vi fortjent det vi fikk eller mer. Vi fortjente kanskje den flaksen vi hadde med oss i dag, sa Chelsea-sjefen, som igjen påpekte at de blå også var nære ved flere anledninger.

- Men jeg vil ikke se bort fra at vi hadde mange sjanser også. Det kunne vært 5-5 eller 6-6. Det var en av de kampene. Vi må være fornøyd med uavgjort når vi slapp til så mange sjanser. Vi skal være bedre defensivt enn det vi var i dag. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.