Chelsea med hjemmetap mot West Ham

Chelsea spilte i midtuken, skal spille i dag og i midtuken som kommer, før det er kamp igjen på lørdagen etter. Frank Lampard gjør derfor flere endringer på laget i dag.

Chelsea klarte ikke slå tilbake etter tapet mot Manchester City på Etihad i det som skulle vært en mye lettere kamp. Nå har Leicester sjansen til å koble et sterkt grep på Chelsea, mens Manchester United, Arsenal og Tottenham også vil få blod på tann.

Sjekk tabellen her.

Nedenfor kan du se vår direkte tekstoppdatering fra kampen.

Chelseas lag mot West Ham: Kepa; James, Tomori, Zouma, Emerson; Jorginho (Kanté 63), Kovacic; Pulisic, Mount, Pedro (Willian '63); Giroud (Hudson-Odoi '71).

Ubenyttede reserver: Caballero, Christensen, Azpilicueta, Batshuayi.

Direkte tekstoppdatering fra kampen

'1 Kampen er i gang.

'3 Stor mulighet for Chelsea! Mason Mount serverer en oppsiktsvekkende ledig Pedro inne i boksen, men spanjolen sitt skudd blir blokkert. 

'6 Fornals med et meget bra innlegg til Antonio, som stikker fram foten, men får ikke et skikkelig treff og ballen går over mål. Fin mulighet for gjestene det.

'8 Flott løp av Pulisic med ballen. Finner Mason Mount, som kunne spilt den tilbake, men velger heller å skyte. Skuddet er ikke bra nok og David Martin holder ballen i fast grep.

'10 Reece James stormer nedover sidelinjen før han legger inn mot Olivier Giroud, som ikke får nok kontakt med ballen.

'15 Pulisic dribler av et par mann, før han prøver å finne Pedro framfor mål, men han er ikke kjapp nok og rekker ikke å styre den mot mål.

* Chelsea det beste laget på Stamford Bridge som forventet, men har ikke kommet seg til de enorme sjansene ennå. Det har vært mye nesten. Chelsea har hatt nesten 70% av ballinnhavet så langt, men de leder 4-1 i målforsøk.

'18 Mye aktivitet på James sin side. Er på friske løp hele tiden, men innleggene er litt lette å spå.

'20 Pulisic står for nesten alt av kreativiteten og initiativet fremover. Rykker med ballen i føttene, før han finner en medspiller på kanten, som ofter mister ballen. Resten laget har ikke vært på helt samme nivå som amerikaneren så langt, dessverre.

'22 James skaper trøbbel for West Ham igjen! Helt alene på kanten, men dribler av mange mann. Legger inn via en West Ham-fot og inn i stolpen. Corner.

'23 Stor mulighet for Chelsea! Emerson med et nydelig corner. Zouma er helt umarkert og får hodet på den, men ballen stryker den lengste stolpen.

'25 Stor mulighet for West Ham! Antonio er også helt umarkert i feltet og får et perfekt innlegg. Han styrer ballen mål, men Kepa er med på notene og gjør en kvalifisert redning.

'27 Pulisic med nok en gjennombruddspasning. Finner Giroud denne gangen, som havner i en litt vanskelig posisjon og får en corner ut av situasjonen. Corneren ender i ingenting.

*Er nok Manuel Pellegrini som er mest fornøyd med den første halvtimen. West Ham unngikk mål i mot da Chelsea presset fra start. Siden det har det roet seg litt og gjestene er nå mer med i kampen.

'31 Chelsea får to cornere på rad, men utnytter det ikke.

'38 Pulisic vender spillet og finner James. Han gir den tilbake til Jorginho, som finner Pulisic igjen. Amerikaneren skaffer en corner for tredje gang i kampen. Chelseas sjette corner for omgangen, men igjen er det helt ufarlig.

'40 West Ham ikke redde for å angripe nå. Kommer fram med en del spillere, men er også raske tilbake på plass om Chelsea vinner ballen.

'42 Stor mulighet for Chelsea! Kovacic skyter og Martin redder, men gir en svak retur. Giroud bommer på returen. Dårlig, men hadde vært offside på franskmannen uansett.

PAUSE: Chelsea - West Ham 0-0. Chelsea startet veldig bra og gikk rett i strupen på West Ham. De fikk ikke målet, dog, og etterhvert jobbet West Ham seg mer inn i kampen. Det fungerte ikke for Chelsea de siste 20 minuttene av omgangene. Klarte ikke finne løsningene fremover i banen og West Ham ble mer og mer komfortable. Tar man bort det første kvarteret har bortelaget vært fullt på høyde med Lampards menn. Chelsea-sjefen er neppe spesielt fornøyd med det han har sett og det blir nok fort sendt ut et par spillere på oppvarming i pausen.

----------

'46 Andre omgang er i gang! Ingen endringer.

48 MÅL! Chelsea - West Ham 0-1. Cresswell får ballen på kanten, skjærer inn sentralt. Drar skuddfinten på Reece James, før han setter ballen i lengste hjørnet. West Ham tar ledelsen på Stamford Bridge!

'50 West Ham fortsetter faktisk å presse etter scoringen. Nå er det grunn til bekymring for Frank Lampard!

'55 Samme oppskrift for Chelsea. Ballen ender opp hos Reece James på kanten. Klarte ofte få inn noen farlige ballen foran boksen i første omgang, men har bare hatt balltap i andre halvdel.

* N'Golo Kanté og Willian varmer opp...

'56 Corner Chelsea. Nummer syv for dagen. Helt ufarlig.

'58 Frank Lampad kaller til seg Willian. Er etter all sannsynlighet Pedro som skal ut her.

'60 Declan Rice drar seg enkelt forbi Reece James og får lagt inn, men ballen klareres ut til corner for gjestene.

'61 Enorme muligheter for West Ham! Fredericks stanger ballen mot mål på den første cornere, men Kepa holder den ute. Returen blir klarert til ny corner. På den er det vel Fornals som plukker den opp når den faller ned på bakken, men han får den ikke forbi Kepa. Utrolig nære 2-0!

'62 N'Golo Kanté skal også innpå. Chelsea klare til å gjør bytte, men ballen er fortsatt i spill.

'63 Bytte Chelsea: Willian inn. Pedro ut.

'63 Bytte Chelsea: N'Golo Kanté inn. Jorginho ut.

'65 Kanté allerede på jobb. Jobber opp to baller på rappen etter balltap av andre spillere sentralt i banen.

'67 Chelsea begynner å bli desperate nå. Prøver kreative løsninger, skudd, tiki-taka, men klarer ikke få avfyrt skudd på mål. Ikke veldig utfordrende for West Ham å holde på ledelsen så langt.

'68 Corner West Ham. Har vært farlige på alle de har hatt så langt.

'69 MÅL! NEI - VAR annullerer den! Corneren blir klarert på første, men går ut igjen til Fredericks. Han spaserer forbi Willian og sender den inn mot Antonio, som krangler ballen inn via Kurt Zouma - men Antonio har brukt armen! Det dømmes hands og frispark til Chelsea.

'70 Nå har Chelsea nok med å forsvare seg her. West Ham mye farligere enn hjemmelaget i angrep.

'71 Bytte Chelsea: Callum Hudson-Odoi inn. Olivier Giroud ut.

*Da spiller Chelsea rett og slett uten spiss her.

'72 Hudson-Odoi presenterer seg med et skudd som går mangfoldige meter over mål. 

'73 Chelsea får ikke til noe som helst her og West Ham vil føle at de har fullstendig kontroll på dette oppgjøret. En av de svakeste kampene denne sesongen, uten tvil.

'78 West Ham har kastet bort tiden de siste minuttene. 12 minutter igjen...

'82 Reece James prøve seg fra distanse. Langt over.

'86 Corner Chelsea. Den går over alt og alle.

'88 Yarmolenko sparker ned Emerson og får vondt. Ligger nede og trenger medisinsk tilsyn. Kommer til å få gult kort, men vil også få brukt fire-fem minutter.

'90 Yarmolenko er oppe å løper igjen.

'90 Fem minutter lagt til.

'90 Gyllen mulighet for Pulisic  når han er fri inne i boksen, men ballen sklir av foten og går utenfor.

'91 Frispark til Chelsea i innleggposisjon. Klareres på første. Ut i returrommet og slås inn igjen foran keeper. Tomori går opp i duell med Martin, som nå ligger nede.

SLUTT: Chelsea - West Ham 0-1. Chelsea startet kampen bra og la et visst press på de tilreisende fra samme by, men de klarte unngå baklengs og jobbet seg inn i kampen og var til slutt fullt på høyde med vertene. I andre omgang prøvde Chelsea å gå ut på samme vis, men fikk da en i fleisen nesten med en gang da Cresswell fikk for mye tid og rom til å skyte inne i boksen. West Ham fortsatte presset litt etter dette, i stedet for å legge seg bakpå. Det fungerte bra og de stoppet Chelsea fra å skape sjanser. De siste ti minuttene la West Ham seg nok bakpå til at Chelsea fikk satt inn et press, men scoringen kom aldri og West Ham tar med seg alle tre poengene fra brua. En veldig skuffende kamp og et veldig skuffende resultat.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.