Chelsea på stopperjakt - Christensen på vei ut

Sky Sports melder at Chelsea er på jakt etter en "ukjent" stopper. Samtidig kan Andreas Christensen være på vei til Serie A.

TIL ITALIA?: Andreas Christensen kan være på vei til Italia. FOTO: Sky Sports

Andreas Christensen har ikke fått mye spilletid denne sesongen, og nå kan det være at dansken må finne seg en ny arbeidsgiver. Det kan se ut til at Chelsea-stopperen er en spiller Frank Lampard ikke har tro på.

Nå melder Sky i Italia at AC Milan vurderer et bud på stopperen. Den tidligere storklubben har vurdert flere alternativer og 23 år gamle Christensen er et av navnene på blokka.

Sky Sports hadde flere nyheter å melde. Blant annet skal de ha hørt fra kilder at Chelsea skal være på jakt etter en stopper hos en Premier League-rival. Summen skal ligge rundt 50 millioner kroner.

På sosiale medier florerer spekulasjonene om hvem dette kan være, da Sky Sports ikke nevner stopperen med navn. De to spillerne som nevnes på ulike sosiale medier er Caglar Soyuncu og Bournemouth-spilleren Nathan Aké.

Det blir spennende å se hva Chelsea foretar dette overgangsvinduet. Det dukker stadig opp nye overgangsrykter, og det er god grunn til å tro at Chelsea vil være aktive dette vinduet.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.