Sky Sports: Chelsea og West Ham kjemper om Fernandes

Chelsea har lagt inn bud på Benfica-spilleren Gedson Fernandes, men West Ham har allerede svart med å forbedre sitt bud. 

Chelsea skal ha lagt inn et bud på Gedson Fernandes, i følge Sky Sports

Det skal ha vært et lån på 18 måneder med opsjon på kjøp for 640 millioner kroner, men tilbudet avhenger av at han spiller minst 50% av kampene under utlånet sitt til Chelsea. 

West Ham la inn et bud på spilleren før Chelsea, men skal nå ha kommet med et nytt og forbedret bud. Benfica skal være mer interesserte i dette tilbudet for øyeblikket, da de tror 20-åringen vil beholde verdien under lånet i West Ham siden han får spille flere kamper. 

Fernandes sin overgangsklausul er på svimlende 1,8 milliarder kroner, men Benfica har akseptert at de ikke kommer til å få noe i nærheten av dette, da spilleren har vært i krangel med trener Bruno Lage og har ikke lenger en fast plass i laget. 

Gedson Fernadnes er en 20 år gammel midtbanespiller. Han har notert seg for to landskamper for det portugisiske landslaget etter mange år på ungdomslandslagene. Manchester United og Tottenham skal ha vært intersserte i spilleren i sommer, men ingen ville betale den høye prisen, som da var på over rundt 800 millioner kroner. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.