Conor Gallagher lånes ut til ny klubb

Conor Gallagher sitt lån i Charlton er over. Han skal spille for Swansea resten av sesongen. 

Conor Gallagher har hatt en forrykende sesong i Charlton så langt, men Chelseas stortalent skal ikke spille mer for de rødkledde. Han ble hentet tilbake, for å lånes ut til en ny klubb. Den klubben er Swansea, melder Sam Wallace for The Telegraph tirsdag kveld. 

Charlton er i forferdelig form og kommer til å kjempe om å holde seg i ligaen resten av sesongen, men det er usannsynlig at de vil klare det. Charlton ble spådd til å rykke ned før sesongen, og til tross for en meget bra start ser det ut som spådommene kan bli riktig. 

Swansea kjemper om en playoff-plass og ligger på 7. plass med 42 poeng for øyeblikket. De har tidvis imponert mange med sitt offensive og underholdende spill denne sesongen og lå lenge helt i toppen, men litt ustabil form har gjort at de nå er nede på 7. plass. 

Tanken er nok at den walisiske klubben passer bedre med tanke på en fremtid i et Chelsea-lag under Frank Lampard. Swansea sin spillestil minner utvilsomt mer om Chelsea sin enn det Charlton sin gjorde.

Gallagher har vært en ekstremt viktig spiller for Charlton i deres Championship-eventyr så langt. Han scoret sitt første mål allerede i deres andre kamp mot Stoke da han la på til 3-1 etter 83 minutter og sikret Charlton alle tre poengene. I neste kamp mot Barnsley var han å se på scoringslisten igjen da han utlignet til 1-1 like før pause, i en kamp som til slutt endte 2-2. 

Sku tiden fremover to uker så avgjorde han oppgjøret mot Brentford med kampens eneste mål. Han scoret også i 2-2-kampen mot topplaget Fulham, samt 3-0-triumfen mot Derby etter landslagspausen. 

Det har blitt seks scoringer og to målgivende pasninger på midtbanespilleren så langt, i tillegg til store bidrag utenom både offensivt og defensivt. Charlton-trener Lee Bowyer la ikke skjul på at laget var heldig som hadde 19-åringen. 

- Gutten gjør det så bra. Jeg vet ikke hva mer jeg kan si for å skryte av ham. Det er ikke bare det han bidrar med når vi har ballen, men innsatsen: han er overalt. Han er bokstavelig talt overalt. Han stopper aldri å jobbe for laget. Det er en fantastisk spiller og Chelsea har en juvel der, sa Bowyer om Gallagher etter hans utrolige scoring mot Derby

Chelsea har også lånt ut Marc Guehi til Swansea. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.