Chelsea får kamp om nok en spiller

Chelsea skal ha vært i samtaler med Lille over signeringen av Boubakary Soumare, men nok en gang er en annen klubb med i kampen. 

Foto: Sky Sports

Chelsea skal, i følge Sky Sports, ha vært i samtaler med Lille om en overgang for den 20 år gamle midtbanespilleren Boubakary Soumare. 

Lille-stjernen har også pådratt seg interesse fra en annen Premier League-klubb, nemlig Manchester United. I følge Sky Sports skal han ta et valg mellom hvem han vil signere for. Et valg som ikke vil bli tatt før Lille sin kamp mot Paris Saint-Germain 26. januar, skriver nettstedet. 

Soumare er en boks til boks midtbanespiller som har imponert stort i Ligue 1 denne sesongen, spesielt med sine defensive bidrag. Franskmannen spilte begge kampene mot Chelsea i Champions League-gruppen der lagene møttes denne sesongen og gjorde en god figur i begge kampene. 

Chelsea var angivelig interessert i Gedson Fernandes tidligere denne måneden, men fikk også mye kamp om denne spilleren. West Ham og Tottenham var begge med i kampen, men til slutt havnet portugiseren hos landsmannen Jose Mourniho og London-rival Tottenham. 

Det skal nevnes at Sky påsto Chelsea la inn et bud på Fernandes, men dette ble motsagt av flere andre kilder. At klubben var interessert er nok mer sannsynlig og det kan virke som Frank Lampard er på jakt etter en ny midtbanespiller, som mange fans har stilt seg uforstående til. 

Det er kanskje på midtbanen Chelsea har best dekning, men det er mulig Chelsea-sjefen føler det er spesifikke kvaliteter som mangler. 

Det er ingen konkrete rapporter om et bud eller enighet om overgang for Boubakary Soumare, for verken Chelsea eller Manchester United, og dette er nok en sak som vil fortsette ganske langt ut i vinduet. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.