Dette kan bli helgen Premier League startes opp igjen

Det er mye planlegging og vurderinger som gjøres for tiden blant sjefene for den engelske toppligaen, men det er en helg som er nevnt som den mulige startdatoen. 

Premier League ønsket å starte tidligere, men de møter kritikk fra flere spillere og managere om å i det hele tatt starte opp igjen. Om det var opp til ligasjefene ville nok oppstart vært senest 12. juni, men nå virker det som helgen rundt den 20. juni er mest sannsynlig, om det blir oppstart i det hele tatt. 

Myndighetene har gitt grønt lys for å starte opp igjen i juni og treningene kan være i gang igjen allerede mot slutten av mai. Det vil gi spillerne rundt 20 dager med trening før ligastart, hvis denne planen blir en realitet. 

TV-selskapene (Sky Sports og BT Sports) har blitt fortalt at de må forberede seg på oppstart og en av mulighetene de ser på er å sende 10 kamper samtidig. Noen av kampene kan også bli sendt på gratis-tv i England - så gjenstår det å se hva som blir ordningen her til lands. 

Mange europeiske ligaer melder om oppstart igjen. Bundesliga starter allerede til helgen, mens Serie A-lagene begynner å trene neste uke og ligaen kan være i gang 13. juni. Ligue 1 har kansellert sesongen, men har også mottatt en del kritikk for denne avgjørelsen, blant annet fra tidligere Chelsea-spiller Cesc Fabregas

I går returnerte Liverpool-manager Jürgen Klopp til deres treningsanlegg Melwood for å forberede seg på Premier League-start igjen. 

Den første kampen kan bli Manchester United mot Tottenham som kan bli et svært viktig oppgjør i kampen om topp 4. Chelsea ligger for øyeblikket tre poeng foran de røde djevlene fra Manchester og syv poeng foran Jose Mourinhos menn. 

Pos          Spilt    Poeng   
1.    Liverpool    29    82   
2.    Man City    28    57   
3.    Leicester    29    53   
4.    Chelsea    29    48   
5.    Man Utd    29    45   
6.    Wolves    29    43   
7.    Sheff Utd    28    43   
8.    Tottenham    29    41   
9.    Arsenal    28    40  

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.