Nå kan Chelsea-spillerne trene på Cobham igjen

Premier League har åpnet for at spillerne kan trene i små grupper. Det første steget på veien til oppstart av ligaen igjen. 

I et møte på mandag ble Premier League-klubbene enig om å starte opp med trening i små grupper - uten kroppskontakt, som for eksempel taklinger. Hvis/når trening med kroppskontakt kan settes i gang skal diskuteres neste uke, heter det i Premier League sin offisielle uttalelse

Små grupper vil si maks fem personer. Dette er første steg i det Premier League kaller "project restart" - altså "prosjekt omstart." 

Alle Premier League-klubber foretok testing av coronaviruset på spillerne i løpet av søndag og mandag. I morgen vil Premier League annonsere testresultatene. 

Vi skrev tidligere om at den sannsynlige datoen for oppstart er 19. juni, men Premier League holder fortsatt fast på håpet om å starte allerede 12. juni, kunne administrerende direktør Richard Masters meddele. Han sier at mye vil avgjøres på når spillerne kan starte trening med kroppskontakt igjen. 

Det vil uansett nå være minst en uke med trening i små grupper med sosial distansering, så gjenstår hvordan de neste møtene utvikler seg. Et grønt lys for trening med kroppskontakt vil være et stort steg i retning mot oppstart av ligaen igjen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.