- Har hatt en god treningsuke

Frank Lampard er fornøyd med forberedelsene til FA-cup finalen i dag. 

Det blir naturligvis ingen supportere på Wembley under finalen og selv om det har blitt den nye normalen er det kanskje enda mer merkelig i en FA-cup finale, men det endrer ikke så mye for Frank Lampard. 

- Det endrer ikke forberedelsene våre. Det betyr fortsatt det samme. Et trofe og en finale som dette er noe som blir med deg resten av livet eller noe du prøver å glemme etter et par dager om du taper. Når du kommer til en finale så vil du vinne den. Så enkelt er det, men det blir vanskelig, sa Lampard. 

- Vi blir vant med det (ingen fans), men liker det selvsagt ikke. Vi vil ha fansen tilbake, men vi må respektere situasjonen vi er i. 

Arsenal tok seg videre til finalen ved å slå Manchester City i en svært imponerende triumf. 

- Jeg var ikke overrasket over at Arsenal slo Manchester City. City er favoritter i hver kamp, men jeg visste at med det individuelle og kollektive talentet til Arsenal-troppen og med manageren deres så kunne de vinne. Jeg fulgte selvsagt nøye med på kampen. 

Willy Caballero har spilt i hver FA-cup kamp utenom mot Liverpool, samtidig som han sto mellom stengene sist helg mot Wolverhampton og noterte seg for et clean sheet. Lampard innrømmet at det er en vanskelig avgjørelse å velge hvem som skal vokte buret. 

- Det er en vanskelig avgjørelse for vi har konkurranse i troppen. Som dere har sett tidligere har jeg følt at jeg må gjøre endringer og i en stor kamp som dette blir det bare vanskeligere for jeg vet at spillere vil spille kamper som dette, men vi må føle at vi er sammen om dette og om vi vinner så er det en kollektiv seier. 

Arsenal kan kvalifisere seg til Europea League ved å vinne finalen, men Lampard tror ikke de nødvendigvis er mer motivert enn Chelsea. 

- Denne kampen betyr mye for oss. Den skal bety alt for oss når vi går inn på banen og det er tankegangen vår, så vet jeg ikke hvordan Arsenal går inn i kampen. Vi må fokusere på oss selv. 

I et intervju for Chelseas offisielle hjemmeside meddeler Lampard, på et spørsmål om han er nervøs før kamper som dette, at spillerne har trent godt denne uken. 

- Jeg er nervøs før noen kamper, men det som hjelper meg er når jeg ser spillerne trene med en intensitet som de har gjort denne uken. 

- Jeg ville ikke at vi skulle slappe av etter Wolves. Vi kunne sett på det som en mini-feiring, men jeg ville at det skulle være en god treningsuke og det var det. Jeg må forberede meg så godt jeg kan og gjøre tingene riktig i møtene mine. Hvis jeg kan gjøre det plager ikke nervene meg særlig. 

Se hele pressekonferansen i vinudet ovenfor. 

------------------------------------------------------------------------

Støtt arbeidet vårt. Bli medlem av CSN for 2020/21-sesongen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.