Fabregas: - Chelsea favoritter, men Arsenal trenger seieren mer

Cesc Fabregas deler sine tanker før finalen. 

Cesc Fabregas har gjort et intervju med Telegraph i forkant av FA-cup finalen mellom hans to tidligere klubber Arsenal og Chelsea, der han deler sine tanker om kampen, men også om det spesielle med å spille for to store byrivaler. 

- Det er kanskje politisk korrekt men hjertet mitt er i begge klubber. Når jeg var i Arsenal trodde jeg aldri at jeg kom til å kunne ha følelser for Chelsea, men dette er sjarmen med fotball og det er det som skjedde med meg, sa Fabregas. 

Den spanske 33-åringen spiller for øyeblikket i Monaco, men følger godt med på Premier League. Han skriver spesielt ofte om Chelsea sine kamper på sin Twitter-konto. Senest for noen dager siden ga han noen fine ord til Pedro, som er ferdig i klubben etter fem år som Chelsea-spiller.

- For en karriere du hadde med The Blues. Takk gud for at du hørte på meg og landet i riktig klubb! 

Under semifinalen i FA-cupen mot Manchester United roste han Olivier Giroud etter hans scoring, mens Mason Mount var mottakeren av skryt da han styrte kampen i 3-0-seieren mot Watford. Han re-tvitrer også ofte videoer fra hans tid i Chelsea.

Når det gjelder FA-cup finalen regner Fabregas Chelsea som favoritter, men mener kampen betyr mer for Arsenal. 

- Hvis jeg må spå en vinner må jeg gå for Chelsea på grunn av deres erfaring og spillere, men Arsenal trenger det mer. Chelsea har nesten vunnet hvert trofe. Arsnela trenger det mer, med tanke på trofe, for selvtillit neste år og for å komme inn i Europa League. Chelsea er i Champions League og Arsenal har ingenting, forklarte Fabregas. 

---------------------------------------

Støtt arbeidet vårt. Bli medlem av CSN for 2020/21-sesongen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.