Lampard: - Kan bare skylde på oss selv

Frank Lampard var sterkt uenig i det røde kortet til Mateo Kovacic, men ville fokusere mest på Chelsea sine egne feilsteg i finalen. 

Chelsea tapte FA-cup finalen mot Arsenal og det var kontroversielle avgjørelser som spilte sin rolle i kampen, men Frank Lampard mener laget ikke spilte godt nok til å vinne en finale. 

- Den største faktoren som gikk i mot oss i dag var at vi ikke spilte godt nok til å vinne en finale. I realiteten. Det oppsummerer hvor vi er. Folk ble glade for topp fire og ja det var viktig for oss, men vi har en vei å gå. Vi var ikke oss selv og stabilitet har vært et problem denne sesongen, sa en ærlig Lampard. 

- Ja, mye gikk i mot oss. To hamstringer, det er aldri et rødt kort - alle ser det, så det er synd. Jeg kan tenke litt på de, men vi må være brutalt ærlige og si at vi spilte bare ikke slik vi kan i dag. 

- Vi kontrollerer ti minutter, scorer mål og flytter ballen med høyt tempo, så bestemmer vi oss for at vi vil gjør det til en treg søndagstur med å bare spille sidelengs til hverandre. Vi stopper å bytte om roller, finne rommene i midten og vi inviterte Arsenal inn og hele kampen endrer seg etter scoringen. 

Reporteren tok opp det røde kortet selv om Lampard ville holde fokuset på hans eget lag sin prestasjon og da reagerte Chelsea-sjefen på regelen om at VAR ikke ser på gule kort - spesielt de som fører til rødt. 

- Hva er det slags regel, egentlig? Du kan ikke se på et gult kort som fører til rødt? Vi har VAR, flott. La oss bruke det så mye som vi kan. Det var ikke i nærheten av rødt kort, men jeg vil komme tilbake til oss og vi gjorde ikke nok til å vinne en finale. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.