Arsenal nærmer seg enighet med Willian

Arsenal tilbyr Willian en tre års-kontrakt som sannsynligvis blir til en fire(!) års-kontrakt. 

I sist uke så det ut til at Chelsea skulle komme til enighet med Willian om en ny kontrakt, i følge en rapport fra Sky Sports, men denne uken har saken blitt snudd på hodet igjen. 

Willian har avslått et nytt to års-kontraktstilbud fra Chelsea. Han vil som kjent ha tre. Det er Arsenal villig til å gi brasilianeren som gjorde en god figur i restarten for Chelsea etter coronapausen, men to år er det absolutt meste Chelsea vil tilby en spiller som blir 32 år denne måneden. 

Matt Law fra The Telegraph skriver at det er snakk om en tre års-kontrakt som sannsynligvis blir til en fire års-kontrakt. 

John Cross, nyhetssjef i fotballseksjonen av avisen The Mirror, melder at det er svært sannsynlig Willian signerer for Arsenal. 

Arsenal har mottatt mye kritikk etter de i dag annonserte permiteringen av 55 ansatte og nå jobber for å signere en ny spiller. Det er snakk om en solid lønn på nesten 1,5 millioner kroner i uken. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.