Carragher: - Chelsea har brukt penger de har tjent de siste årene

Jamie Carragher tar Chelsea i forsvar etter kritikken de har fått de siste ukene. 

I en diskusjon om Chelsea kan vinne tittelen denne sesongen tok Liverpool-legenden Jamie Carrager Chelsea i forsvar etter kritikken Chelsea har fått for pengebruken dette vinduet, blant annet av Liverpool-manager Jürgen Klopp. 

- Hvis vi skal være rettferdige mot Chelsea og Frank er utgiftene denne sesongen nesten det samme som over tre eller fire overgangsvindu, siden de har hatt overgangsnekt. De har fortsatt Hazard-pengene og Morata-pengene, så når folk snakker om hvor mye de har brukt er det for det meste snakk om klubbpenger (penger de har tjent), sa Carragher. 

I det diskusjonen egentlig handlet om, mente hverken Carragher eller Sky Sports-kollega og tidligere Manchester United-spiller Gary Neville at folk burde se på Chelsea som en tittelkandidat denne sesongen. 

- De har brukt mest penger på offensive spillere og før de gjør noe med keepersituasjonen tror jeg ikke de har noen mulighet til å vinne tittelen. Se på Pep Guardiola sin første sesong i City og Jürgen Klopp sine første 18 måneder. Det gjorde en stor forskjell da de signerte skikkelige målvakter. Jeg tror det vil gjøre en stor forskjell for Chelsea, sa Carragher. 

Gary Neville tror ikke Chelsea kan regnes som en tittelkandidat selv om de kjøper ny keeper, som de ser ut til å gjøre, da Edouard Mendy sin overgang fra Rennes er så godt som fullført. 

- Roman Abramovitsj vil alltid forvente trofe, men jeg tror ikke det er den samme Roman Abramovitsj som vi kjenner fra ti år siden. Han var desperat, brutal og klinisk for å få det han ville. Det virker som han nå har investert i et mer langsiktig prosjekt. Han har hatt et fantastisk akademi i mange år og gir nå Lampard muligheten til å bruke dem, begynte Neville. 

- Det han vil se er fremgang og at de nærmer seg topp 2. Jeg tror ikke de kan vinne ligaen uansett om de får ny keeper eller ikke. 

Se hele diskusjonen nedenfor! 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.