James: - Vi kommer til å bli bedre for hver uke som går

Reece James ble matchvinner i gårsdagens kamp mot Brighton med et kremmerhus. Unggutten er spent på fremtiden og storfornøyd med seier i den første Premier League-runden.

Reece James har all grunn til å være fornøyd etter å ha scoret sitt første Premier League-mål som gjorde ham til matchvinner i sesongåpningen mot Brighton med et drømmetreff fra distanse. Chelsea-produktet noterte seg også for en assist da Chelsea vant 3-1 på Amex Community Stadium.

- Vi spilte mot Brighton i en treningskamp like før sesongstart og det var veldig tøft. Vi visste at det ville være tøft å ta turen hit igjen nå, men vi klarte å grave dypt og score de målene vi trengte for å ta seieren, fortalte 20-åringen.

3-1-resultatet var nok noe flatterende for Chelsea, som møtte et Brighton-lag helt på høyde med London-klubben i store deler av kampen. James er ikke i tvil om at Chelsea bare kommer til å bli bedre herfra og ut.

- Vi kommer bare til å bli bedre for hver kamp som går. Det er mange nye spillere i stallen, så nå handler det om å knytte gode forhold på banen og forbedre oss hver eneste uke, konstaterer James.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.