Ziyech er med, Silva ute - Lampard gir en siste oppdatering før Southampton

Frank Lampard bekreftet i en pressekonferanse før kampen mot Southampton hvordan troppen kunne se ut.

Foto: Getty

Den internasjonale pausen har bragt med seg noen nye endringer til Chelsea laget som møter Southampton FC på Stamford Bridge.

På den positive siden er nysigneringen Hakim Ziyech med på reisen for hans potensielt første kamp i Premier League, mens en annen rekruttering i Edouard Mendy mangler grunnet en lårskade.

Thiago Silva går også glipp av kampen etter lang reise fra Brasil, selv om hans fysiske helse skal være relativt problemfri. 

Ben Chilwell virker til å være i form igjen etter et problem som tvang han til å trekke seg fra England mot Danmark, og Christian Pulisic er også klar for dyst.

Hakim Ziyech kostet klubben 440 millioner kroner i sommer fra Ajax men har vært lite å se av i en blå trøye etter en skade mot Brighton i førsesongen.

Trener Frank Lampard gleder seg til å se det marokkanske talentet på gresset igjen:

"Hakim Ziyech er i troppen, han er ikke i form til å starte, men vi håper å få han involvert i noen minutter. Vi fikk Hakim hit i noe som føles ut som veldig lenge siden, og han har ikke spilt ordentlig siden den nederlandske ligaen fullførte pga. nedstengningen (grunnet. Covid-19). Det har vært en lang tid og han har jobbet veldig hardt, han har vært en fantastisk profesjonell i måten han har hentet seg tilbake på, og han ser kjempebra ut i trening. Jeg har et veldig åpent forhold med han så han vet hvor han står og hvordan jeg føler situasjonen. Nå er det bare minutter vi må skaffe han.

"Selvfølgelig er jeg spent for å se han involvert og bringe det vi rekrutterte han for inn i klubben. Han kan skape sjanser for oss som det talentet han er og vi så i Ajax, og jeg gleder meg til å se han spille."

Det har vært en travel sommer for Chelsea i overgangsmarkedet og det er mange å velge mellom i oppstillingen for London klubben. Frank Lampard mener det er godt problem å ha, selv hvis noen spillere får færre minutter på banen enn de hadde håpet:

"Alle lag som vil konkurrere for toppen av ligaen og i Champions League trenger mer enn en spiller per posisjon. Det må være konkurranse gjennom fronten. Vi hadde det ifjor. Vi har mistet Willian, Pedro og Batshuayi. Vi har bragt inn spillere for det samme nivået av konkurranse i forhold til tallene og jeg føler at kvaliteten for de vi har bragt inn er for å forbedres.

"Det er selvfølgelig mye opp til spillerne hva slags prestasjoner de bringer og samtidig er det et fint problem for meg å måtte velge hvem som kan bidra gjennom sesongen og hvem som kan styrke oss fra benken. Jeg er glad for å ha hva noen kaller et problem. Alle spillerne kan vise at de fortjener å være i startelleveren, det ligger i deres hender."

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.