Spillerbørs: Newcastle - Chelsea

Her er vår spillerbørs etter kampen mot Newcastle. 

Børs 

Edouard Mendy 6 - Hadde veldig lite å gjør. Står fram med en kvalifisert redning mot slutten, men også en vi forventer at han tar. Nytt clean sheet. 

Reece James 7 - God igjen. Passer godt på Saint-Maximin og kommer med offensive bidrag. Kunne godt hatt en målgivende pasning eller to med litt klaff. 

Antonio Rüdiger 7 - Gjør det bra og er sikret rollen som backup for Thiago Silva. I trøbbel den ene gangen da han klarerer rett i Newcastle-angrepet, men ender opp med å få klarert den. 

Kurt Zouma 7 - Meget viktig blokkering på et farlig skudd. Skaffer seg nok en god sjanse fra hjørnespark og er ellers ganske solid, uten at Newcastle hadde så mye å by på. 

Ben Chilwell (Byttet ut '82) 7 - En av de som presterer på et jevnt høyt nivå for tiden. Tvinger frem den første scoringen og har kontroll defensivt. 

N'Golo Kante 8 - Hadde kapteinsbindet i dag og han sto fram som Chelseas beste spiller. Er over hele banen og bryter Newcastle sine forsøk 

Mateo Kovacic 7 - Har tatt litt tid for han å komme i form, men i dag var han frisk og god. God med ball og bra innsats både offensivt og defensivt. 

Mason Mount 7 - Meget bra forarbeid på det første målet og nok en gang er han meget imponerende i den mer sentrale rollen. 

Hakim Ziyech (Byttet ut '87) 7 - Blir snytt for en målgivende pasning og kunne også hatt en scoring om Werner sin pasning var god nok. Er kreativ og vipper inn flotte baller i feltet. God. 

Timo Werner (Byttet ut '76) 7 - Er jo egentlig veldig frisk og aktiv i dag. Skaper mye trøbbel for Newcastle og er på hugget ved hver eneste feil de gjør, men at han ikke klarer gjøre om flere sjanser til mål i denne kampen er for dårlig. Har to 100%-sjanser, som han roter bort. Utenom det siste lille var han bra.

Tammy Abraham 8 - Har virkelig "stepped up to the plate" etter Timo Werner kom til klubben og nå er det vanskelig å ta han ut av startelleveren. Scorer igjen og skulle også hatt en målgivende da han på strålende vis legger en ball tilbake til Timo Werner. Løper fra side til side der framme og kommer dypt i banen å hjelper til. Meget god. 

Banens beste: N'Golo Kante 

Innbyttere

Callum Hudson-Odoi (Byttet inn '76) - N/A. 

Emerson (Byttet inn '82) - N/A 

Olivier Giroud (Byttet inn '87) - N/A

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.