Lampard tar ikke av: - Neste steg er stabilitet

Frank Lampard kommer ikke til å snakke om et potensielt tittelrace før Chelsea har vist at de kan prestere gjennom hele sesongen. 

 

Chelsea slo Leeds 3-1 på Stamford Bridge og Lampard var fornøyd med seier mot et "unikt" Leeds-lag. 

- Jeg er veldig fornøyd. Kampene mot Leeds er unike. De spiller med en helt egen stil - mann til mann og mye energi i spillet deres. Vi følte det var en måte vi kunne spille på som ville gi de problemer, mens vi prøvde å sikre oss defensivt, som er vanskelig mot dem, for de angriper med så mange, sa Lampard. 

- Vi gjorde som vi skulle. Vi tok spillere ut av kampen, vi drev fremover med ballen, vi presset høyt, vi løp i bakrom i stedet for å spille rundt dem og vi ga de mye problemer. De ga oss problemer også, men jeg følte vi ga de mer, fortsatte Chelsea-sjefen. 

Til tross for god form og svært positive takter, vil Frank Lampard ennå ikke si at Chelsea er en tittelkandidat. 

- Jeg vet ikke og spiller ikke et spill når jeg sier det. Det var seks uker siden, etter 3-3 mot Southampton, at folk spurte motsatt spørsmål - om når dette laget skulle finne rytmen, hvorfor slipper vi inn så mye og svaret mitt var at vi trengte tid og jeg snakket sant og jeg føler det samme nå. 

- Selvsagt er vi i en mer positiv situasjon og det skal spillerne ha ros for. Det neste spørsmålet er hvor stabile vi kan være. Du vinner ikke ligaen i desember eller med gode perioder. Du vinner den med å gjøre det gjennom hele sesongen. Vi viser bra takter for øyeblikket, men jeg kommer ikke til å snakke om det (tittelkandidat) på lenge, avsluttet Lampard. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.