Lampard: - Folk snakker om at vi har den beste troppen og vi skal vinne ligaen - det er latterlig

Frank Lampard avviser snakket om at Chelsea har den beste troppen og mener at spillergruppen ikke er klar for å vinne ligaen. 

Chelsea gikk på et skuffende tap mot Everton på Goodison Park og det føltes som et steg tilbake etter strålende form i det siste. 

Folk begynte å snakke om Chelsea som tittelkandidater og Jürgen Klopp gikk så langt som å utnevnte Chelsea til favoritter til å vinne ligatittelen, men Lampard er sterkt uenig. 

- Det er en lang sesong. Folk snakker om vi har den beste troppen og at vi skal vinne ligaen - det er latterlig. Når du ser på de beste troppene må du se på lagene som har vunnet ligaen de siste ligatitlene. Deres tropper er full av spisser og vinger som har scoret 30-40 mål pr sesong, midtbanespillere som har vunnet titler, Champions League og har erfaring, forklarte Lampard. 

- Vi har noen av de, men vi har også unge spillere og som en tropp er vi ikke der. Hvis du spør meg om noen år og jeg fortsatt er her og vi har noen ligatitler i lommen så vil jeg si vi er tittelkandidater, men ikke for øyeblikket. 

- Folk ser på troppen vår og det har gått veldig raskt fra kampene mot West Bromwich og Southampton, der vi var søppel og ubrukelige og nå har vi den beste troppen og skal vinne ligaen. Vi er sannsynligvis en plass i midten. Det er realiteten og vi må jobbe gjennom det. 

- Å komme her på en kveld som dette, der du kan se at de er veldig giret og å vil gjøre det veldig vanskelig for oss, det er en stor test for oss. Vi besto ikke den testen. Det vil vi gjøre i fremtiden. 

Se hele intervjuet med Frank Lampard etter kampen i vinduet under 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.