Ingen retur til Chelsea for Avram Grant

Nye rapporter melder at Avram Grant ikke vil returnere til Chelsea. 

Siste

Det var Sky Sports som meldte at Avram Grant kunne returnere til Chelsea som en del av trenerteamet, men onsdag kveld blir ryktene avvist av Matt Law

Law melder at han har gode kilder som har forsikret ham om at Chelsea ikke har planer om å hente Grant tilbake til klubben i noen rolle, tross påstandene fra Sky. 

Originalt

Avram Grant kan være på vei tilbake til Chelsea, melder Sky Sports

Det er ikke som hovedtrener, men heller som hjelp til nåværende manager Frank Lampard. Roman Abramovitsj tror 65-åringen sin erfaring kan være til stor hjelp for Lampard og hans stab. 

Grant var manager i Chelsea fra 2007 til 2008, men har alltid vært en god venn av Chelsea-eieren. 

Han støttet nylig Frank Lampard i en uttalelse på sin Instagram-profil. 

- Jeg kan si dette om situasjonen. Du må være sterk når ting ikke går bra. Når ting ikke går bra er alle et geni og vet hva de bør gjøre, men i denne situasjonen må du være sterk, se etter løsninger og vise karakteren din. Det jeg kan si til Frank og andre i klubben er at de må være tålmodig, sa Grant. 


Antall poeng pr kamp av Chelsea-managere under Roman Abramaovitsj. 

Det virker også som Grant hentes inn som en Plan B om ting ikke skulle snu og at han da kan ta over laget midlertidig. 

Siden han var i Chelsea har Grant trent lag som Portsmouth, West Ham, Partizan Belgrade og Ghana, der han ga seg i 2017. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.