Tuchel om Hudson-Odoi: – Jeg var ikke fornøyd med kroppsspråket og innstillingen hans

Thomas Tuchel var helt ærlig på hvorfor han byttet ut Callum Hudson-Odoi igjen etter å ha byttet han inn i pausen. 

Southampton trengte bare det ene skuddet på mål for å få med seg et poeng mot Chelsea. 

– Dette er sånn fotballen er. Noen ganger er ett skudd nok. Havner du under blir ting vanskeligere. Vi spilte bra før målet deres og reaksjonen på målet var veldig bra, men i dag var vi gode i 70-80 meter, men de siste 20 meterne tok vi dårlige valg og vi manglet aggressiviteten i boksen, sa Tuchel. 

– Vi skapte ikke store sjanser. Det var problemet vårt i dag. Det var det eneste problemet og det er grunnen til at jeg totalt sett er veldig fornøyd med kampen. Vi kontrollerte ballinnhavet og vi var bra i mot-presset, men til syvende og sist er det vår feil for vi skapte ikke nok sjanser. 

– Vi har kvaliteten og vet hva vi skal gjøre, men må ta bedre avgjørelser og forbedre oss på dette. Vi har hatt noen kamper der vi har trengt et straffespark for å score. Vi var gode i dag, men manglet det siste lille. 

Callum Hudson-Odoi ble byttet ut etter å ha blitt byttet inn i pausen. Tuchel kom ikke med noen bortforklaring da han ble konfrontert med byttet. 

– Jeg var ikke fornøyd med kroppsspråket og innstillingen hans i mot-presset. Det er grunnen til jeg fikk følelsen av at han ikke var klar til å gi det jeg ville ha fra ham. Han valgte og ikke presse i noen situasjoner, og var aldri helt inne i kampen. Jeg stoler mye på ham, men i dag fikk jeg ikke den følelsen jeg normalt får av ham. I morgen er dette over og vi har glemt det. Kanskje starter han mot Atletico, hvis vi trenger kvalitetene hans.  

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.