Sirkus på Stamford Bridge da Chelsea tapte sin første kamp under Tuchel

Chelsea gikk på sitt første tap under Thomas Tuchel hjemme mot West Bromwich. 

Chelsea - West Bromwich 2-5

Chelseas lag: Mendy; Azpilicueta (c), Thiago Silva, Zouma; Alonso, Kovacic, Jorginho, James; Pulisic, Werner, Ziyech. 

Benk: Kepa, Rüdiger, Christensen, Chilwell, Gilmour, Mount, Havertz, Hudson-Odoi, Giroud. 

Direkte tekstoppdatering fra kampen (reprise) 

'1 Kampen er igang. 

'5 Spennende start på kampen, dette. Chelsea som naturligvis har tatt initiativet, men West Bromwich villige til å presse litt i starten her, og har registrert ett skudd på mål. 

'6 Gult kort: Thiago Silva. Oi! Horribel feilpasning fra Jorginho. Pereira snapper opp ballen og løper mot mål, men Thiago Silva feller han like utenfor boksen, og David Coote drar opp det gule kortet. Frispark til West Bromwich. 

'7 Frisparket fra Pereira går rett i Ziyech. Han tar med seg ballen til midtbanen, og Chelsea har en gyllen kontringsmulighet, men pasningen mot Timo Werner er helt fryktelig. Der spolerer marokkaneren en gigantisk sjanse for hjemmelaget. 

'9 West Bromwich har hatt en bra start. De bryter nok en gang, og kommer på en kontring, mot et Chelsea i ubalanse. Pereira finner Darnell Furlong ute på kanten av boksen. Han drar til, men Alonso blokkerer. Hjørnespark til gjestene, som blir klarert av Thiago Silva. 

'11 Reece James og Hakim Ziyech samarbeider fint, men innlegget fra Ziyech takler West Bromwich-forsvaret fint. Ingen skudd på mål fra Chelsea ennå. 

'12 Det kommer fra Alonso der. Glitrende pasning fra Silva i bakrom, Alonso tar ned, men vinkelen er ikke enkel, og Johnstone har grei kontroll på skuddet. 

'15 Gult kort: Mbaye Diagne. Albue på Cesar Azpilicueta. 

'19 Det er fordeler og ulemper med å endre mye på laget, men en ting som har vært typisk for Chelsea under Tuchel er at de trenger litt tid før angrepsspillet sitter som det skal. Det ser man også i denne kampen. Kombinasjonsspillet faller som regel sammen med den siste pasningen. Spesielt Ziyech og Pulisic har ikke funnet tonen. Er vel også første gangen denne angrepsrekken starter. 

'20 Statistikk etter 20 min: Ballbesittelse: 70% - 20%, Målforsøk: 1-2, Skudd på mål: 1-1, Hjørnespark 1-1

'23 Hjørnespark Chelsea, men kommer til å ta litt tid før det blir tatt. Branislav Ivanovic skal inn for den skadede Dara O'Shea. 

'24 West Brom bytte: Branislav Ivanovic inn - Dara O'Shea ut. 

'26 Frispark til Chelsea fra rundt 28 meter. Kyle Bartley sparker ned Pulisic. 

'27 MÅÅÅÅÅÅL! 1-0 Chelsea. Christian Pulisic! Marcos Alonso dunker frisparket i stolpen. På returen er Pulisic, og sender Chelsea i ledelsen. 

'29 RØDT KORT: Thiago Silva. Fra himmel til helvete på noen sekunder. Jorginho med nok en forferdelig feilpasning, det gjør at West Bromwich får kontroll på ballen. Pereira gir ballen til Okay Yokusulu, som skal til å skyte. Yokusulu får fyrt av skuddet, men blir taklet av Silva i etterkant. Han pådrar seg sitt andre gule, og Chelsea må spille resten av kampen med ti mann. 

'33 Chelsea bytte: Hakim Ziyech ut - Andreas Christensen inn. 

'35 Chelsea får en kontring. Kovacic sender gjennom Werner, som havner i løpeduell med Ivanovic. Serberen gjør det svært bra, og klarerer til corner, men ligger nå nede etter den duellen. Ser ut som innbytteren må ut igjen. Offensive Callum Robinsoin som erstatter forsvarsspilleren. 

'36 West Brom bytte: Branislav Ivanovic ut - Callum Robinson inn. 

'38 Mye rot fra Chelsea denne omgangen, og det fortsetter. Kovacic som mister ballen på egen halvdel denne gangen, og West Bromwich får lagt inn, men den går forbi Robinson, og inn i fanget til Mendy.Tuchels favorittmidtbane med Jorginho og Kovacic har ikke vært på sitt beste i dag. 

'42 Chelsea er farlige på kontringer nå Reece James er nære. Skyter fra spiss vinkel, men Johnstone redder. Corner Chelsea, som ender i en ny. Inn fra James, men Zouma header utenfor. 

'45 Fem minutter lagt til. West Brom presser. 

'45+1 MÅL. West Bromwich. 1-1. Johnstone sender opp en lang ball i det Chelsea-forsvaret er på vei ut. Pereira starter samtidig løpet offensivt, og får ballen, som han chipper over Mendy. 1-1. Et skikkelig slag i trynet for de blå. 

'45+3 Phillips utfordrer Alonso en-mot-en, og spanjolen sliter. Phillips sitt skudd går i tverren. Nå trenger Chelsea pause her. 

'45+4 MÅL. West Bromwich. 1-2. Helt hodeløst forsvarsspill. West Bromwich får lov til å gjør hva de vil, og ballen ender opp hos Pereira. Han plasserer den i nærmest hjørnet og det er 2-1. 

'45 PAUSE: Chelsea - West Bromwich 1-0. Innholdsrik omgang - ingen tvil om det! Fire mann har sett seg nødt til å forlate banen. Dara O'Shea ble tidlig skadet for West Brom. Ivanovic, som erstattet O'Shea, måtte så ut med skade etter en løpeduell mot Werner. Da kom Callum Robinson inn. Et offensivt bytte, som følge av at Thiago Silva fikk et rødt kort, og Ziyech forlot banen til fordel for Andreas Christensen. Chelsea tok de ledelsen rett før det røde kortet. De så ut til å klare seg greit med ti mann, men i de siste minuttene av omgangen kollapset de fullstendig, og nå blir det en tøff oppgave å få med seg noe fra denne kampen. 


'46 Andre omgang er i gang. 

'47 Chelsea bytte: Christian Pulisic ut - Mason Mount inn

'55 Går litt som forventet nå, denne kampen. Hawaii-fotball, og litt ville tilstander. Her kan like godt bli 1-3, som 2-2, neste gang vi får se en scoring.  

'57 Alonso i stolpen! James sender en daler inn i feltet, Johnstone slår ballen ut, og Alonso er på returen, men skuddet går i stolpen. West Brom får klarert. 

'59 Kovacic prøver seg fra distanse, men skuddet går langt utenfor. 

'63 Stor sjanse for West Bromwich! Pereira på farten igjen, og er alene gjennom, men skuddet går rett på Mendy. 

'65 MÅL. West Bromwich 1-3. Gjestene kontrer, og Furlong legger en ball ut i returrommet. Robinson smeller den på direkten opp i nettaket, og nå er nok dette avgjort. 

'68 Gult kort: Mateo Kovacic. 

'70 MÅL. West Bromwich 1-4. Mbaye Diagne. Tar Chelsea på kontringene, og spiller de fullstendig ut. Diagne ender opp med kula til slutt, og plasserer den enkelt i lengste hjørnet. 

'73 MÅÅL! Chelsea. 2-4. Mason Mount. Nå skjer det ting her. Jorginho finner Alonso i bakrom, som sender ball inn til Werner. Tyskeren vil ikke skyte selv, og triller ballen til Mount, som reduserer. 

'75 Chelsea bytte: Jorginho ut - Kai Havertz inn

'77 Zouma bommer en enorm sjanse! Det blir ikke poeng hvis man misser de. James slår inn corner på bakre, der han bare kan stikke fram foten og redusere til 3-4, men den går heller langt over. 

'82 Chelsea har gitt opp dette nå. 

'90 MÅL. 2-5 West Bromwich. Callum Robinson. Spilt gjennom alene med Mendy, og øker ledelsen. 

'90 SLUTT: Chelsea - West Bromwich 2-5. Kaoskamp av de sjeldne, etter at Thiago Silva fikk rødt kort i første omgang. Chelsea tok ledelsen, men ble redusert til ti mann like etter scoringen. En ledelse skulle imidlertid ha vært et godt utgangspunkt, men på overtidsminuttene av første omgang satte The Baggies inn to scoringer. Da var kampen over, og andre omgang ble et eneste rot, med hawaii-fotball og scoringer begge veier. Nå må Chelsea glemme dette så fort som mulig, og konsenterer seg om Porto på onsdag. Kanskje en grei tankevekker før den kampen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.