Spillerbørs: Chelsea - West Bromwich

Her er vår spillerbørs etter kampen mot West Bromwich. 

Børs

Edouard Mendy 5 - Kan vel ikke akkurat klandres for scoringene, men blir stående litt på halvdistanse på 1-2-scoringen. God redning på Pereira sitt skudd i andre omgang. 

Cesar Azpilicueta 4 - Har ingen strålende kamp, men ikke den svakeste i forsvaret. 

Thiago Silva (Ut med rødt kort '30) 3 - Rusten fra start, men greit pasningsspill. Utvist etter 30 minutter med to gule kort. 

Kurt Zouma 4 - Ganske ustabil, og gjør en del feil. Farlig på hjørnespark, men er jo nødt til å sette den store sjansen i andre omgang. 

Marcos Alonso 5 - Aktiv med fremover, og skaper den første scoringen med skuddet i stolpen. Har også innlegget til Werner på 2-4-målet. Ikke veldig overbevisende defensivt. 

Jorginho (Byttet ut '73) 2 - Helt forferdelig første omgang, og må jo ta en stor del av skylden for det røde kortet Silva pådrar seg. En haug med feilpasninger. Helt ute av det. 

Mateo Kovacic 3 - Mister ballen i farlige områder. Kommer med noen greie driv i andre omgang, men løpene hjemover blir samtidig halvhjertet, som på 1-4-målet. 

Reece James 5 - Gode bidrag fremover, og en av de mer positive på banen. Bra pasningsspill og villig til å utfordre. 

Christian Pulisic (Byttet ut '46) 5 - Greie pasninger, og står for åpningsmålet, men svakt finner ikke tonen med Ziyech og Werner. 

Hakim Ziyech (Byttet ut '30) 3 - Får ikke bidratt med noe spesielt, før han blir ofret for Christensen, etter det røde kortet. Horrible pasninger. 

Timo Werner 4 - Svake touch og svake balltap, men snytt for et straffespark, og fikk ingenting av dommer Coote. Har også en målgivende til Mount. Ikke helt bekmørkt. 

Innbyttere 

Andreas Christensen (Byttet inn '30) 5 - Inn for Ziyech etter Thiago Silva ble utvist. Vanskelig å komme inn i et så lite organisert forsvar, og i et lag som må fremover. 

Mason Mount (Byttet inn '46) 5 - Kommer inn, og scorer selvsagt, men gjør noen feil bakover. Klarer seg greit. Forståelig bytte. 

Kai Havertz (Byttet inn '73) - N/A

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.