– En tankevekker for oss alle - inkludert meg

Thomas Tuchel sier at han og spillerne må ta ansvar etter det skuffende tapet mot West Bromwich påskeaften. 

– Alt som kunne gå galt - gikk galt.

Det var Thomas Tuchel sin oppsummering etter 2-5-tapet mot West Bromwich. 

– Det var helt klart ikke vår dag i dag. Det er en tankevekker for oss alle, inkludert meg. Jeg så ikke dette komme. Det er mye å fordøye. Nå må vi ta ansvar, og det gjelder meg selv også. Vi er veldig skuffet i dag, alle sammen. Vi hater å tape. Jeg stolte på laget jeg satte opp. De var sterke nok til å vinne denne kampen, sa Tuchel. 

– Vi var rustne og slurvet mye. Vi hadde mange upressede feil. Vi hadde enkle balltap, som førte til det røde kortet, og kostet oss seieren. Elleve mot elleve var det ikke vår beste kamp, men det var helt OK. Vi tilpasse oss ikke etter det røde kortet. De taktiske valgene er mitt ansvar. Det er vanskelig å akseptere, men vi har ikke noe annet valg enn å gå videre. 

Tyskeren kan avsløre at Chelsea-spillerne ikke får fri i morgen, som de pleier dagen etter en kamp. 

– Det blir en vanskelig ettermiddag og kveld, men vi kan ikke miste hodet etter de fjorten kampene før denne. Det er viktig vi takler dette sammen. Det blir ikke noen fridag for spillerne i morgen, sa Tuchel, som la til at noen av de som har hatt mange landskamper kanskje får fri. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.