Telegraph: Amper stemning i Chelsea-troppen etter sjokktapet - Rüdiger sendt i dusjen etter krangel med Kepa

Tapet mot West Bromwich skal ha ført til sterke reaksjoner fra mange spillere. 

Thomas Tuchel sendte Antonio Rüdiger i dusjen mot slutten av søndagens trening, etter en krangel med Kepa Arrizabalaga. Chelsea-manageren skal ha vist bort stopperen, da han ikke klarte å roe seg ned etter den opphetede diskusjonen.

Det påstår Matt Law i Telegraph søndag kveld. 

Krangelen skal ha oppstått etter at Rüdiger kom sent inn i en takling på Kepa, men Rüdiger har unnskyldt seg og Tuchel er fornøyd med hvordan de taklet situasjonen, hevder artikkelen. 

Cesar Azpilicueta og Reece James havnet angivelig i en intens og verbal diskusjon etter kampen mot West Bromwich, men hadde ingen problemer med hverandre på treningen søndag. 

Matt Law har tidligere skrevet om Antonio Rüdiger, og hans tendens til å havne i diskusjoner på treningsfeltet, men Rüdiger selv, og andre lagkamerater, har nektet for det. 

Det er imidlertid ingen tvil om at 28-åringen er en av de mest lidenskapelige spillerne i troppen. 

Med tanke på at alle er blitt venner igjen, vil det neppe få noe utslag på laget Tuchel velger mot Porto, der Rüdiger sannsynligvis er tilbake i startelleveren. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.