– God tro på at vi er sterke nok til å slå Porto

Thomas Tuchel er klar på at Chelsea er ydmyke og ikke undervurderer Porto, men har troen foran oppgjøret mot Porto onsdag kveld. 

Thomas Tuchel har troen foran kvartfinalen mot Porto, men vil ikke undervurdere det portugisiske topplaget, som slo ut Juventus i åttendedelsfinalen. 

– Det er normalt at Porto tar rollen som underdog, men de er åpenbart et veldig sterkt lag i Champions League, og vi respekterer dem, sa Tuchel.

– Vi kommer fra en liga der du kan tape 5-2 mot laget på 19. plass, så vi er ydmyke med hvordan vi går inn i kampene. Vi spiller kvartfinale i Champions League, og så fort du begynner å tenke på motstandere du ønsker deg, blir mentaliteten feil. Vio føler vi er sterke nok til å slå Porto, men det blir en tøff kamp, for vi forventer det beste fra Porto. 

Chelsea-sjefen var overrasket over Chelsea sin skuffende prestasjon mot West Bromwich. 

– Jeg så det ikke komme, selv etter jeg gikk gjennom videoanalysen. Vi fikk et stort slag i trynet, og fikk en påminnelse om hvor vanskelig det er å holde nullen og fortsette på seiersrekken. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.