Spillerbørs: Porto - Chelsea

Her er vår spillerbørs etter kampen mot Porto. 

Børs

Edouard Mendy 8 - God i feltet. Har noen fine redning i andre omganger. Gjør ingen feil. Meget bra. 

Cesar Azpilicueta 8 - Bunnsolid forsvarsspill, og gir hele forsvaret en stabilitet. Blokkerte en haug med skudd. Stålkontroll. 

Andreas Christensen 7 - God i luften, men pasningsspillet var ikke det beste. Noe som normalt pleier være hans styrke, men veldig bra defensivt. 

Antonio Rüdiger 7 - Kommer alltid med bra energi, som er gull verdt, i kamper som dette. Blir litt villmannsspill over det, men det er en del av Rüdiger-pakken. 

Ben Chilwell 8 - Gjør en god jobb med Porto sine raske kantspillere, som nok er grunnen til at han startet denne kampen. Flott scoring da han runder Marchesin, og setter inn 0-2. 

Reece James (Byttet ut '80) 8 - Som alltid veldig mye med fremover. Kommer med gode innlegg. Burde hatt en målgivende da Azpilicueta headet utenfor. Vant samtlige hodedueller. 

Jorginho 7 - Ingen stor kamp egentlig, og taper en del dueller, men den pasningen til Mount er sånt som avgjør kamper som dette. Solid pasningsprosent. 

Mateo Kovacic (Byttet ut '90) 7 - Nede å hjelper til på backplassen ofte. Løper utrolig mye, og gjør en bra defensiv jobb. 

Mason Mount (Byttet ut '80) 8 - Glitrende vending og skudd da han sendte Chelsea i ledelsen. Kunne hatt en målgivende også på Werner sin svake heading. Fantastisk energi og entusiasme. 

Kai Havertz (Byttet ut '65) 5 - Leder angrepslinjen, og gjør for så vidt en helt OK jobb. Går opp i dueller, og prøver å lage rom for vingene. Helt grei. Ingen enkel oppgave for tyskeren i kveld. 

Timo Werner (Byttet ut '65) 4 - Fikk til veldig lite.  

Innbyttere 

Christian Pulisic (Byttet inn '65) 6 - Kommer inn for å bidra på kontringer, og er nære på da han smeller den i tverren. 

Olivier Giroud (Byttet inn '65) 5 - Vanskelig for franskmannen å utrette noe. 

Thiago Silva (Byttet inn '80) - N/A  

N'Golo Kante (Byttet inn '80) - N/A 

Emerson (Byttet inn '90) - N/A 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.