Offisielt: Tuchel til 2024

Thomas Tuchel har signert en ny kontrakt som strekker seg til 2024. 

Thomas Tuchel har signert en ny kontrakt med Chelsea. Den strekker seg til 2024. 

Tuchel signerte en korttidskontrakt på 18 måneder da han først kom til klubben tidligere i år, men den kontrakten ble automatisk forlenge til 2023 etter Champions League-triumfen. Likevel har han fått en helt ny kontrakt som følge av de gode prestasjonene. 

– Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre anledning til å signere en ny kontrakt. Det er mye mer i vente og jeg ser frem til de neste stegene vi skal ta med ambisjon og høye forventninger, sa Tuchel etter kontraktsigneringen. 

Chelseas direktør, Maria Granovskaia, er svært fornøyd med jobben Tuchel har gjort og ser frem til videre samarbeid med tyskeren. 

– Da Thomas kom i januar var det fortsatt så mye å spille for både i hjemlige og europeiske turneringer. Derfor er vi veldig glad for å ha Thomas med oss i to nye år, og ser frem til mange nye gode prestasjoner i tiden som kommer, sa Granovskaia. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.