Giroud klar for Milan

Olivier Giroud har fullført en overgang fra Chelsea til Milan. 

Etter tre år er Olivier Giroud sin Chelsea-karriere over. 

Fredag fullførte den erfarne og meritterte spissen en overgang til AC Milan, der han har signert en to års-kontrakt. Chelsea får 10 millioner kroner, som kan bli til 20 millioner kroner med bonuser og tillegg. 

Giroud var opprinnelig uten kontrakt i Chelsea denne sommeren, men forlenget med ett år for noen måneder siden. Det sikret at Chelsea i alle fall fikk litt betalt for 34-åringen. 

– Til alle blå, mine lagkamerater, trenere og hele klubben: takk for de spesielle øyeblikkene, skriver spilleren på Twitter.   

Franskmannen har ikke vært fast i laget over lang tid siden overgangen, men har hatt perioder med svært mye spilletid og vært en veldig viktig brikke selv når han ikke har vært mest involvert. 

Med tanke på viktigheten av målene han har scoret, blir det av mange sett på som en av Chelseas beste signeringer. Franskmannen har avgjort en rekke viktige kamper i Chelseas favør. 

Han var instrumental i Champions League, der han avgjorde mot slutten både mot Rennes i gruppespillet og mot Atletico Madrid i åttendelsfinalen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.