Spillerbørs: Chelsea - Aston Villa

Mesterlig fra en midtbanespiller. Fryktelig av en annen. 

Børs

Edouard Mendy 8 - Kan faktisk gå så langt som å si at han holder Chelsea inne i kampen på 1-0. Har en svært god redning ikke lenge etter åpningsscoringen. Grei dobbelredning mot slutten av omgangen også. Trygg og god. Glitrende sesong så langt. 

Thiago Silva 8 - Var den beste utgaven av seg selv. Rolig, presis og bunnsolid. Spiller akkurat like bra som han gjorde mot svakere motstand i Ligue 1. Brasilianeren bryr seg ikke. Han gjør det på sin måte uansett.  

Antonio Rüdiger 7 - Tar initiativ i starten av første omgang og setter standarden. Liker at en av stopperne tar den mer aggressive rollen og det gjør han bra, så blir det jo litt rot, men hjelper godt til med å holde nullen. Bra. 

Trevoh Chalobah 6 - Litt på det jevne i dag. Gjør en feil som kunne ført til scoring. Fortsatt helt utrolig de store stegene han har tatt helt plutselig. 

Callum Hudson-Odoi 6 (Byttet ut '82) - Kommer ikke helt til rette, men gjør vel en grei figur alt i alt. God spiller å ha i troppen. 

Marcos Alonso 6 - Har som alltid mye rom og det plager Villa-spillerne, men får gjort lite ut av det i dag. Ofte sent tilbake. 

Saul Niguez 2 (Byttet ut '45)  - Nykommeren har dessverre en veldig tung debut, og gjorde ikke mye rett. Viste litt i noen dueller, men har ble tempo og fysikken for tøft for spanjolen. I Premier League kommer presset lynkjapt og det må han bli vant til. 

Mateo Kovacic 9 (BB) - Helt konge ute der i dag. Det han gjør i forkant av Lukaku sin scoring er faktisk helt ellevilt. Dribler seg ut av en vanskelig situasjon i egen halvdel og pasningen gjennom til den belgiske spissen er perfekt. Et friskt pust på midtbanen hele kampen, og så topper han det med en scoring til seg selv også. Veldig fortjent. Banens beste. 

Hakim Ziyech 6 - Bommer på mange pasninger og innlegg i dag, men liker at han prøver på litt ambisiøse ting. Trenger en kamp eller to for å komme tilbake på topp. 

Kai Havertz 6 (Byttet ut '64) - Klarte ikke involvere seg så mye i kampen, men skaffet noen frispark og skapte trøbbel for Villa til tider. Har vært syk i landslagspausen, så spørs om han burde startet. 

Romelu Lukaku 9 - Rå. Man kan ikke be om noe annet enn det han gjør. Og så putter han to. En helt annen spiller enn den vi så for noen år siden. 

Innbyttere

Jorginho 7 - En helt annen ro etter italieneren kommer inn. Treffer nesten på alle pasninger. Overraskende at han ikke startet sammen med Kovacic. En duo vi vet fungerer svært bra, men da har han i alle fall fått hvile litt. 

Cesar Azpilicueta - N/A. 

Timo Werner - N/A. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.