Ny seier for Chelsea etter glitrende andre omgang

Chelsea forbedret seg kraftig etter en svak første omgang, og slo Tottenham komfortabelt.

Tottenham - Chelsea 0-3 

Chelsea var favoritter og mange supportere var selvsikre i forkant, men så kom lagoppstillingene: Mendy var ute. N’Golo Kanté var på benken, og nervøsiteten økte litt blant mange blå. 

Første omgangen var svak. Tottenham var først i alle dueller og styrte det meste av spillet. Det fungerte ikke for Chelsea fremover, og Tuchel sin pauseprat har nok ikke vært nådig. 

For i andre omgang var det et helt annet Chelsea-lag. De kjørte på frem og tok Tottenham skikkelig på senga. 

Kontringene ble effektivt stoppet av N’Golo Kanté, som kom inn for Mason Mount i pausen. 

Et hjørnespark skulle være det som på mange måter avgjorde kampen. Chelsea var så mye bedre i andre omgang, at med en scoring ville det bli vanskelig for Tottenham, og Alonso sin innsvinger traff hodet til Thiago Silva, som var overlegen i duellen i feltet. 

Innbytter N’Golo Kanté prøvde seg plutselig på et skudd. Det gikk via Eric Dier, stolpen og i nettet. En god dose flaks, der altså. 

Det hele ble toppet da Antonio Rüdiger presist plasserte en ball i lengste hjørnet - med føttene, etter en pasning fra Timo Werner. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.