Spillerbørs: Tottenham - Chelsea

En rutinert stopper var best. De to som ble byttet ut var svakest. 

Børs

Kepa Arrizabalaga 7 - Litt shaky ved en anledning eller to i starten, men gjør ellers en god jobb og er kjapt ute å rydder opp. 

Thiago Silva 9 (BB) - Viser den enorme rutinen sin og er en av de rolige i rotet der bak i første omgang. Stor i forsvar hele kampen. Like greit å toppe det med en scoring. 

Andreas Christensen 7 - God i andre omgang, men må få litt trekk for den første omgangen. Stor avstand mellom stopperne tidvis og litt usikker. 

Antonio Rüdiger 8 - Svært aktiv. Som vanlig. Herlig løp fremover i første omgang. Klarerte alt. Artig scoring. Stor. 

Cesar Azpilicueta 7 - Tja første omgang. Bra andre omgang. Ikke lett å hanskes med Son, men taklet det OK. Innsats. 

Mateo Kovacic 7  - Har vært god denne sesongen og var også det i andre omgang, men første halvdel trekker ned litt. Havnet en del på etterskudd.  

Jorginho 7 - Er svak til tider, men den roen med ballen er gull verdt. Spiller med stor selvtillit for tiden. 

Marcos Alonso 7 - Strålende i andre omgang, men fryktelig bakover ved noen anledninger i første omgang. Fyrverkeri offensivt mot slutten. God. 

Mason Mount 4 (ut '45) - Var ikke noe god, og har ikke vært like bra som han var sist sesong. Avgjørelsene offensivt var krise. Blir spennende å se hva utviklingen blir der de neste ukene. Som regel en av Chelseas beste. 

Kai Havertz 4 (ut '70) - Svak. Mye av det samme som Mason. 

Romelu Lukaku 7 - Scorer ikke i dag, men spiller bra. Spesielt i andre omgang. Vinner dueller og holder ballen oppe. Burde hatt målgivende og kunne ha fått en scoring selv. Frisk. 

Innbyttere

N'Golo Kante 8 (inn '45) - Voldsom effekt av byttet hans. Helt klart en forskjell med innstillingen i hele laget, men Kante var svært god individuelt også. 

Timo Werner (inn '70) - N/A

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.