Tuchel varsler store endringer mot Aston Villa

Ruben Loftus-Cheek er en av spillerne som kan få sjansen. 

Da det ble stilt spørsmål om både Ruben Loftus-Cheek og Saul Niguez til onsdagens Ligacup-kamp mot Aston Villa, måtte Tuchel le.

– Nå nærmer vi oss lagoppstillingen, smilte han.

– Det er en god sjanse for at Saul (Niguez) og Ruben (Loftus-Cheek) spiller i morgen. Vi trenger at noen spillere får flere minutter, og bruke muligheten til å presse noen spillere og stole på dem i en cupkamp. 

Når det gjelder Loftus-Cheek spesifikt, en spiller mange Chelsea-supportere gjerne vil se mer av, forklarte Tuchel at han aksepterer situasjonen han er i, og trener hardt. 

– Vi gav ham noen minutter mot Zenit. Det var ikke en gave. Det var en jevn kamp i første runden av Champions League. Jeg stoler på ham, for jeg ser hvor hardt han jobber, sa Tuchel. 

En annen som kan være aktuell for onsdagens kamp er Timo Werner, som også var et fokus på pressekonferansen. 

– Han kan spille sammen med Romelu - det er ingen problem, og han ga oss mye de siste tjue minuttene mot Tottenham. Det ga oss en klar indikasjon på hvor farlige de kan være sammen. Han hadde litt skuffelser fra EM å legge fra seg, og vi var ikke helt fornøyde med ham de første kampene. Men det dere ikke ser, er utviklingen på treningen. Det er klare tegn på at han forbedrer seg, og jeg håper han kan vise det i morgen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.