Chelsea gikk på sesongens første tap mot et dominant City

Chelsea tapte mot Manchester City, i en kamp der de lyseblå var det klart beste laget. 

Chelsea - Manchester City 0-1

Chelsea sin plan var ganske tydelig - spill defensivt, og ta vare på kontringsmulighetene. 

Problemet med en slik plan, er at hvis ikke kontringene sitter, så faller alt sammen. Og det var på mange måter det som skjedde. 

Chelsea spilte mesterlig i forsvar, og City skapte lite i form av klare og store målsjanser, men med så mange mann i angrep kommer som regel scoringen til slutt, og det gjorde den, da Jesus vendte seg opp foran tre Chelsea-forsvarere og satte ballen plassert i lengste hjørnet. 

De blå hadde lite angrepsspillere og Tuchel så seg nødt til å gjøre endringer. Han kastet innpå Kai Havertz for N'Golo Kante, og forsøkte også med Ruben Loftus-Cheek. 

Men i dag kom tapet for Chelsea, som kan havne tre poeng bak laget på første plass, som er Liverpool om de skulle slå Brentford lørdag kveld. De blå har likevel kommet seg greit gjennom en ekstremt tøff sesongstart, og har altså allerede møtt lag som Liverpool, Tottenham, Arsenal og Manchester City. 

City kan juble over en seier de virkelig trengte. De er har nå samme poengsum som Chelsea etter seks kamper. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.