Spillerbørs: Chelsea - Manchester City

Her er vår spillerbørs etter kampen mot Manchester City. 

Børs

Edouard Mendy 7  - Dårlig utspark i første omgang som kunne ført til stor sjanse for Manchester City. Noen fine redninger og trygg i feltet. 

Cesar Azpilicueta 6 - Starter ganske bra, men fort sliten og til tider svak i andre omgang. 

Antonio Rüdiger 8 - Glimrende god og en av få som var helt påskrudd. Chelseas beste stopper for øyeblikket. 

Andreas Christensen 7 - Ekstremt god i første omgang og viser en herlig ro med ballen. Ikke like komfortabel i andre halvdel, naturlig nok. 

Reece James (Byttet ut '30) - N/A

Marcos Alonso 5 - Bidro ikke med det han er på banen for å bidra med, og var også på etterskudd flere ganger. Gult kort. Tja. 

N'Golo Kante 5 (Byttet ut '60)  - Var ikke seg selv, og spilte ikke med samme energi som normalt. Tatt av etter en time da Chelsea måtte angripe mer i jakt på en utligning. 

Jorginho 5 (Byttet ut '76) - Litt vanskelig å forstå hvorfor han spiller om Chelsea skulle være så defensive. Greit man vil ha tre på midten, men kanskje en duo bestående av Kante-Kova kunne fungert bedre hvis målet bare var å stoppe City. Derfor fikk italieneren lite å bidra med i første omgang. Noen store feilpasninger. På det jevne. 

Mateo Kovaic 6 - Strålende i presspillet, som er viktig, med Mason Mount ute. Noen gode taklinger, men var en del av en midtbane som ble overveldet. Statistisk sett Chelseas klart beste startende spiller

Timo Werner 6 - Hadde en svært utakknemlig oppgave, og klarer seg helt ok med det utgangspunktet. 

Romelu Lukaku 6 - Ingen drømmeoppgave han heller, men god i dueller og holder ballen oppe, samtidig som han som regel tar de rette avgjørelsene med ryggen til. Ingen scoringer og var vel ikke noe stort faremoment for de lyseblå. 

Innbyttere

Thiago Silva 7 (Byttet inn '30) - Viser også en fantastisk ro med ball og kommer inn med sin rutine, men litt problemer etter kampen åpnet seg.  

Ruben Loftus-Cheek (Byttet inn '76) - N/A

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.