Spillerbørs: Juventus - Chelsea

Børs

Edouard Mendy 6 - Har ikke så mye å gjøre. Ingen skyld i målet. God og trygg i feltet. 

Cesar Azpilicueta 6 (Byttet ut '62) - Helt grei og til å stole på. Byttet ut for CHO relativt tidlig. 

Andreas Christensen 5 (Byttet ut '75) - Fryktelig mange balltap. Hadde til tider store problemer med Juventus angrepsspillere. Ikke som han pleier å være. 

Thiago Silva 7 (BB) - Chelseas beste der bak. Super-takling i andre omgang, som stopper en gigasjanse for Juventus. Trygg med ball. God. 

Antonio Rüdiger 6 - Litt ukonsentrert da Chiesa kom seg gjennom? Ganske aktiv og hadde sin velkjente stil, men ikke like god som han har vært så langt denne sesongen. Ble for mange svake øyeblikk i kveld.

Marcos Alonso 4 (Byttet ut '45) - Fikk vel ikke gjort stort annet enn å pådra seg gult før han ble byttet ut. Ikke horribel heller, men svak, det var han. Var begrenset mot Man City også, og hans plass bør være i fare til neste kamp. 

Jorginho 5 (Byttet ut '62) - Hadde lite å bidra med i kveld. Taklet det intense presset dårlig. Ble byttet av etter en time. 

Mateo Kovacic 6 - Synd at han mister hodet totalt ved noen anledninger i første omgang, med to feilpasninger som definitivt kunne ført til mål imot, for i andre omgang er han faktisk veldig god. Enorm innsats og fikk fart på Chelsea-angrepet etter byttene i angrep kom. Men kan ikke holde på sånn han gjorde i første omgang. Blandede følelser på kroaten i dag. 

Hakim Ziyech 4 (Byttet ut '62) - Spilte han? 

Kai Havertz 5 - Var dårlig i første omgang. Kom seg litt mot slutten med noen OK sjanser, men veldig på det jevne. Som mange andre. 

Romelu Lukaku 6 - Hadde sjansen mot slutten, men blåste ballen over. Får til en del bra i hold up-spillet, men tja. Får vel få sånn halvveis godkjent. 

Innbyttere 

Ben Chilwell 6 (Byttet inn '45) - Ja, hva skal man si? Gjør jo ikke noe veldig galt, men han gjør liksom ikke noe veldig... noe. Traff på alle pasninger. Ikke helt gunstig å plutselig bli kastet inn i pausen borte mot Juve i det som er din første kamp på 100 år. 

Callum Hudson-Odoi N/A (Byttet inn '62) - Frisk. 

Ruben Loftus-Cheek N/A (Byttet inn '62) - Positiv. 

Trevoh Chalobah (Byttet inn '62) - N/A

Ross Barkley (Byttet inn '75) - N/A

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.