Rüdiger kan være ferdig i Chelsea - flere forsvarsspillere i samme situasjon

Fire forsvarsspillere er på utgående kontrakt i Chelsea. En av dem vil ha et betydelig bedre kontraktstilbud, og tiltrekker stor interesse fra andre klubber. 

Forsvarsfireren Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger og Andreas Christensen er alle på utgående kontrakt. 

I denne artikkelen går vi gjennom disse punktene i detalj: 

  • Det ser bra ut med tanke på en ny kontrakt for Cesar Azpilicueta. 
  • Hvis Thiago Silva selv ønsker å bli i Chelsea, vil han få en ny kontrakt. 
  • Antonio Rüdiger krever for høy lønn og har interesse fra de største klubbene i Europa. 
  • Andreas Christensen føler seg undervurdert av Chelsea-ledelsen. 
  • Trevoh Chalobah kommer til å få en ny fire års-kontrakt. 

Ifølge The Athletic krever Rüdiger 200.000 pund (2.3 millioner kroner) i uken, og står fast på det. Chelsea står også fast på en sum, men den summen er på rundt 140.000 pund (1.6 millioner kroner) i uken. 

Akkurat nå skal ingen være villige til å forhandle på disse kravene, og det betyr at den tyske midtstopperen sin fremtid i klubben er svært usikker, selv om det naturligvis kan snu. 

Både The Ahletic og Goal melder at det også har oppstått problemer i kontraktsforhandlingene med Andreas Christensen, som skal føle seg undervurdert av Chelsea-ledelsen. Det har pågått forhandlinger mellom partene i to måneder, uten at de har kommet til en løsning. 

Nye avtaler for Cesar Azpilicueta og Thiago Silva ser det bedre ut med. Chelseas kaptein skal ha hatt "innledende samtaler" med klubben, og sist måned sa han at han tror og håper de vil komme til enighet om en kontrakt. 

Når det gjelder Thiago Silva vil det være mest opp til om brasilianeren selv ønsker å bli. Gjør han det, vil veteranen få en ny ett års-kontrakt. 

Trevoh Chalobah har kontrakt til 2023, men kommer til å få en forbedret fire års-kontrakt. The Athletic skriver at partene mer eller mindre er enige om en avtale.  

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.