Skadeproblemer for begge lag foran onsdagens kamp

Thomas Tuchel er tvunget til å gjøre en del endringer foran kampen mot Watford, men også Claudio Ranieri må klare seg uten flere spillere. 

Som kjent er Ben Chilwell (ute ut året minst, kanskje hele sesongen), Mateo Kovacic (ute noen kamper til) og N'Golo Kante (noen dager?) allerede ute. 

Men på pressekonferansen tirsdag kunne Tuchel meddele at det var flere skadeproblemer, uten at det er snakk om noe alvorlig. Reece James er usikker til kampen. Det samme er Jorginho og Timo Werner. Alle spilte mot Manchester United. 

– Alle trente i dag, men vi må ta noen sene avgjørelser på om de spiller eller ikke, sa Tuchel. 

Romelu Lukaku kan neppe spille 90 minutter og man kan tolke Tuchel i den retning at spissen ikke kommer til å starte kampen: 

– Han ble byttet inn (mot Manchester United red.anm.) og har fortsatt å trene. Han har ikke fått noen reaksjoner på skaden, og har trent videre. Han er klar for å gjøre fremskritt i antall minutter. Det er status på Romelu. 

I verste fall mangler Chelsea seks spillere. Sju hvis man inkluderer Romelu Lukaku. 

Men også motstanderen har store skadeproblemer. De må klare seg uten Ben Foster, Nicolas Nkoulou, Francisco Sierralta, Peter Etebo, Kwadwo Baah og Ismaïla Sarr. Ken Sema returnerer er sannsynligvis heller ikke klar til start. Juraj Kucka og Emmanuel Dennis er usikre. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.