Chelsea vant på en svært dårlig dag

Det ble til slutt tre poeng mot Watford, men prestasjonen var til tider fryktelig svak. 

I en av de dårligste kampene under Thomas Tuchel sin tid som manager, tok Chelsea likevel tre poeng. 

Det var to reservepregede lag som møttes på Vicarage Road, men det påvirket gjestene brutalt, mens Watford på sin side faktisk spilte en ganske god kamp. 

De åpnet klart best og etter en pause på grunn av et medisinsk nødstilfelle blant publikum, fortsatte bare vertene å kjøre på. Chelsea var imidlertid effektive og tok ledelsen, som de ga fra seg igjen like før pause da Emmanuel Dennis utnyttet et passivt forsvar og utlignet. 

Ingenting fungerte for Chelsea, men igjen fant de veien til nettmaskene til slutt. Med under 20 minutter igjen på klokken fant Mason Mount innbytter Hakim Ziyech. Sistnevnte banket ballen i nettaket fra rundt 11 meter. 

Til tross for nok et hederlig forsøk fra Watford på en scoring, endte det med 1-2, og Chelsea kunne ta med seg tre poeng hjem, etter det som i perioder var en forferdelig kamp å se på. 

Trevoh Chalobah pådro seg dessverre en skade i løpet av kampen, og blir et ytterliggere navn på skadelisten. Romelu Lukaku fikk drøyt tjue minutter og kan snart være klar til å starte en kamp igjen. Det trenger Chelsea - helst allerede til helgen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.