Poengdeling i underholdende målfest på brua

Det startet dårlig, men til slutt følte Chelsea nok at de kunne ha vunnet kampen.

Til tross for at de styrte banespillet og var det beste laget, fikk Chelsea en fryktelig start på kampen mot Liverpool. 

Sadio Mane, som plantet en albue i Cesar Azpilicueta minutter før, sendte gjestene i føringen. Trevoh Chalobah gjorde et meget suspekt valg da han skulle klarere en lav ball med hodet. Ballen spratt til Mane, som rundet Edouard Mendy, og banket ballen i nettet. 

Det gikk fra vondt til verre bare et kvarter senere. Trent Alexander Arnold fant Mohamed Salah med en glitrende gjennombruddspasning, og Salah tok seg enkelt forbi Alonso. Da hadde han bare igjen Mendy, som naturlig nok ikke klarte reagere kjapt nok da egypteren dunket ballen inn i det nærmeste hjørnet. 

Chelsea gjorde mange feil, men var utvilsomt uheldige som hadde havnet under 2-0. I store perioder var de blå det førende laget. Derfor var det ikke utfortjent da Mateo Kovacic serverte en skikkelig perle like etter vi passerte 40 minutter på klokken. Liverpools sisteskanse for dagen, Caoimhin Kelleher, bokset ut et frispark fra Alonso. I returrommet står det en viss kroat, som smeller til. Ballen går via stolpen og inn i mål! Glimrende treff fra 27-åringen. 

Bare minutter senere sto det plutselig 2-2 på tavla! N'Golo Kante spilte Pulisic gjennom. Amerikaneren, som hadde hatt en svak kamp, tok med seg ballen på flott vis og dundret ballen opp i krysset. Den scoringen sendte Stamford Bridge rett til himmels og lydnivået var på topp igjen. 

I andre omgang fortsatte Chelsea i samme spor, og styrte kampen, men fikk aldri vinnermålet. Det endte med 2-2 i det som var en meget velspilt kamp av hjemmelaget. 

Kampfakta

Chelsea - Liverpool 2-2 (2-2) 

Mål: Sadio Mane (9), Mohamed Salah (26), Mateo Kovacic (42) og Christian Pulisic (45) 

Gule kort: Christian Pulisic (CHE) - Sadio Mane, Ibrahima Konate (LIV) 

Chelseas lag: Mendy; Chalobah (Jorginho '70), T. Silva, Rüdiger; Alonso, Kante, Kovacic, Azpilicueta; Mount, Havertz (Hudson-Odoi '79), Pulisic. 

Ubenyttede reserver: Kepa, Sarr, Barkley, Hall, Saul, Vale, Ziyech. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.