Telegraph: Lukaku angrer på intervjuet og har sagt unnskyld

Romelu Lukaku og Thomas Tuchel hadde et produktivt møte på mandag, og det ser nå ut som de legger saken bak seg. 

Mandagen etter Romelu Lukaku ble utelatt fra Chelsea-troppen i søndagens toppkamp mot Liverpool, holdt Thomas Tuchel et møte sammen med den belgiske stjernespissen.

Tuchel innrømmet i flere intervjuer at han "ikke likte" uttalelsene til Lukaku, og sa at han vraket spilleren fra troppen for å "unngå mer støy rundt forberedelsene". 

På mandagens møte skal Lukaku ha beklaget intervjuet og sagt at han angrer på at han stilte opp. Etter møtet dukket han opp på treningen og skal ha trent motivert og bra. 

Chelsea-ledelsen er helt klart på at det ikke er noen som helst mulighet for at Lukaku forlater klubben, selv om de støttet Tuchel med måten han valgte å straffe 28-åringen på.

Nå er sannsynligvis problemet over for Chelsea sin del - internt. Senere tirsdag stiller Tuchel til pressekonferanse før Ligacup-kampen mot Tottenham og vil garantert snakke om situasjonen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.