Romelu Lukaku: – Jeg beklager til fansen, styret og treneren

Romelu Lukaku legger seg flat etter det kontroversielle intervjuet han gjorde med Sky Sports Italia.

Romelu Lukaku har beklaget offentlig til Chelsea-fansen etter et intervju han gjorde med Sky Sports Italia. 

– Ja, jeg forstår hvorfor fansen er opprørt. Jeg burde ha vært mye mer tydelig i det jeg sa. Intervjuet handlet om å ta farvel med Inter-fansen - ikke å fornærme fansen, fotballklubben, eieren, mine lagkamerater, treneren og støtteapparatet hans. De gjorde en stor innsats for å få meg tilbake her. Nå er det opp til meg å vise at jeg er 100 prosent fokusert på denne klubben og jeg vil gjøre det i hver kamp. 

– Jeg ville komme her for å være suksessfull. Det er derfor jeg signerte en fem års-kontrakt. Chelsea er en klubb som betyr suksess - alle som kommer her vinner. Jeg har en spesiell lidenskap for denne klubben og jeg vil vinne ting her i mange år. 

– Til fansen vil jeg beklage for det jeg har forårsaket. Dere vet tilknyttingen jeg har til denne klubben fra ungdomsårene mine. Jeg forstår veldig godt at dere er opprørt. Nå er det opp til meg gjenopprette tilliten deres og jeg vil gjøre mitt beste for å vise min forpliktelse til klubben hver trening og kamp. Jeg beklager også til treneren, lagkameratene mine og styret. Det var ikke den rette timingen. Jeg vil komme meg videre fra dette og hjelpe til med at vi begynner å vinne kamper og at jeg spiller på mitt beste. 

Se intervjuet på Chelsea TV.

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.